Снежана Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 LogosAgape, Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 JESSY, Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Караконџула, Војвода7 and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 On 5/8/2016 at 20:32, Милан Ракић рече Глас. И то је некакав инструмент... Овако нешто https://www.youtube.com/watch?v=5zjN02ltvp4 ? Караконџула and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Lindsey Stirling Караконџула and LogosAgape је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Glas definitivno, klarinet ( kad zivis s njim malo smori s vremena na vreme al mi je ipak jedan od najdrazih), frula, violina i klavir Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Klavir i violina dosežu do najtananijih delova ljudskog bića. Posebno klavir. Дијана. and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Клавир, виолина, гитара, тамбурица.. Tavita and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Гитара, дефинитивно, јер ју свирам. Поготово Пако Де Лусија. Његов концерт у Сан Франциску са Џоном Меклафлином и Ал Ди Меолом (Фрајдеј најт ин Сан Франциско) сматрам врхунским дометом гитаре. Први тактови Mediterrian Sundance-a буде у мени искрену радост срца. Потом клавир. Све од Чајковског бих могла хипнотисано да слушам сатима. И чело. Но византијско појање, односно благи људски глас је ипак најдивнији инструмент. Праштајте на гњаважи. АлександраВ, Rassoban, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Кад смо код клавира, Арво Перт и Spiegel Im Spiegel или Für Alina...! Rassoban and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bursach Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 У суштини било који инструмент али у рукама мајстора. Јер инструмент је само алат. Иначе неким редоследом: виолина, хармоника, фрула (Бора Дугић)....не знам да ли се рачуна хор, оркестар од различитих инструмената......ипак они сви делују као један инструмент. АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Gitara... i sam sviram gitaru, pa verovatno zato АлександраВ, Suncokret54, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Хармоника, гусле фрула, гајде. АлександраВ, bursach and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука