Hattori Написано Април 10, 2018 Пријави Подели Написано Април 10, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 10, 2018 Пријави Подели Написано Април 10, 2018 Veselé Velikonoce všem - Sretan Uskrs svima! - Moravské velikonoční vinšování - Velikonoční koleda - Moravski uskršnji čestitari - Uskršnja koleda Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Христос Васкрсе! Драшко, Milica Bajic, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 37 минута, draganzzz рече Христос Васкрсе! Vaistinu Hristos Vaskrse! Sanja Т., Драшко, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Христос Воскресе! Da ste mi svi blagosloveni u svemu!!!!! Sanja Т., Благовесник, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 !!! ? Драшко, Sanja Т., stevan911 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 4 минута, Smaragdni kamičak рече !!! ? Ваистину Христос васкрсе! Milica Bajic, Н И Н Е, stevan911 and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Гдје ти је, смрти, жалац? Гдје ти је, пакле, побједа? Христос васкрсе! Драшко, -Владимир-, Ćiriličar and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 HRISTOS VOSKRESE. VAISTINU VOSKRESE Milica Bajic, Ćiriličar and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Ваистину Васкрсе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bambika Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Ваистину Васкрсе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Svako zna tvoj lik, svako zna da si ti pobednik! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука