Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 1 minute ago, JESSY рече tacno...ali se njihova misljenja veoma razlikuju...tu i jeste problem.... Какво село - такав поп. Светислав Павловић and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 24 minutes ago, Juan рече Значи решење је да нормални верници крену у теретану? Канда нема друге PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tibor Jakubec Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 valja dovesti egzorcista pa po sojevkama ono POKAJTE SE!!! I NEDIRAJTE SVET!!! XAXAXA PredragVId and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 40 minutes ago, Милан Ракић рече Ја отуд намерно почнем да плетем венчиће још током Литургије. Мени рече једна жена:"Хајде, плети, то ти је за здравље, срећу и љубав", ја " о.О Али... ", она опет: " Плети, плети, да имаш љуууубавиииии и среће" (скроз добронамерно, не могу да грешим душу), и после тог 'објашњења зашто треба исплести венчић' нисам могла. А знам да сам погрешила, јер сам непослушна. :/ PredragVId and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 1 minute ago, Tibor Jakubec рече valja dovesti egzorcista pa po sojevkama ono POKAJTE SE!!! I NEDIRAJTE SVET!!! XAXAXA кса, кса, не помаже ту ни егзорцист јер је то ствар културе. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Решење за такве је једино да им покажеш да си луђи од њих, или да ти је кратак фитиљ, јер ништа друго не пали. Значи, кад крену да секташе о папи, екуменизму и Антихристу, ти да им причаш како си чуо од једног много обавештеног човека да је та прича велика завера, да би се скренула пажња са приче о правим проблемима - Теслином оружју које може да промени биохемијску структуру мозга, и ко зна шта нам све убацују у мозак сваки дан, а они теби ту причају о неким глупостима! Освестите се људи, док није касно, маните ме приче о екуменизму кад сваки дан размишљам како да заштитим мозак да га Америкаци не хакују! Тад сигурно беже. Кад видиш да крену да секташе другима о отвореним - затвореним дверима, о томе где и како треба да стоје у Цркви, приђеш им и кренеш да причаш како је један стааари монах са КОСОВА рекао да је гордост страшан грех и како они прво треба да се покају јер видиш да имају на души један велики и страшан грех, ал нећеш јавно пред свима то да причаш и онда их значајно погледаш у очи и кажеш "Али знаш ти о чему ја причам!", окренеш се и одеш док је баба/деда још у чуду. Онда ће макар тај дан да остави све друге и да се бави својим јадима, ко што и треба. Такви устукну само пред могућим батинама или пред неким ко је стварно луд, јер они глуме лудило, мисле да ће то да их издигне из просечности која им је крајњи домет. Са таквима не вреди било какав покушај нормалног разговора, поштују само снагу или лудило. Justin Waters, Милан Ракић, Danijela and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tibor Jakubec Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 ošamariš čoveka pa mu kažeš das istero đavla iz njega xaxaxa i još skojevkama iš u vodu... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 @RYLAH Da, to je savršen način da ih oteraš od sebe. Ali im to neće pomoći. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 6 minutes ago, Иван ♪♫ рече @RYLAH Da, to je savršen način da ih oteraš od sebe. Ali im to neće pomoći. Не можеш таквима да помогнеш, јер они прво не ризнају да имају проблем. Таквима може да помогне само неко много духовно јачи и искуснији од теб, а врло често ни такав неко, јер скојевци по црквама не иду да би унапредили себе у духовном смислу и очистили се, него да соле памет свима око себе. Њих Црква не интересује као Црква, него као црква - као једно место њихове самопромоције које им је доступно. Једино што можеш јесте да од таквих сачуваш ебе и још понекога, да га ови случајно не повуку са собом. Драшко, Paradoksologija, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 22 minutes ago, RYLAH рече Значи, кад крену да секташе о папи, екуменизму и Антихристу 23 minutes ago, RYLAH рече Теслином оружју које може да промени биохемијску структуру мозга, и ко зна шта нам све убацују у мозак сваки дан, а они теби ту причају о неким глупостима! Освестите се људи, док није касно, маните ме приче о екуменизму кад сваки дан размишљам како да заштитим мозак да га Америкаци не хакују! Тад сигурно беже. Ovdje moze da bude lud samo onaj ko prica o ovom drugom, a ovo prvo je najavljeno u svetom pismu a i od svetih otaca. kamila and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 16 minutes ago, Tibor Jakubec рече ošamariš čoveka pa mu kažeš das istero đavla iz njega xaxaxa i još skojevkama iš u vodu... Има бољи фазон од батина што вели Риле правиш се још блесавији: Типа: Почнеш да се дереш да те чује цела црква: "Срам те било ђубре једно! Сексуални манијаче! Вади руке из мојих гаћа!!!" Милан Ракић, PredragVId, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 6 minutes ago, billy2014 рече Ovdje moze da bude lud samo onaj ko prica o ovom drugom, a ovo prvo je najavljeno u svetom pismu a i od svetih otaca. Одмори, брате, очигледно да не капираш шта је овде уопште тема. Милан Ракић and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 On 13/04/2016 at 10:36, Guest рече Зашто се форсира форма и некаква правила а занемарује жив човек у храму током службе? Pa mora da se zna red u Crkvi, i u kuci skoli zna se red. To je zato da bi ovce isle dobrim putem uceci se pameti. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tibor Jakubec Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 nebi bilo lošo ono kao "ajde idemo od ovih manijaka što spopadaju pošten narod"... I samo istina...pa treba glasno i pred svima istinom...možda padne i koji spontani aplauz... PredragVId and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Има разних вјеровања, али си са свим може изборити на прави начин. Јуче ми један прича овешталу причу како је некада газда натјерао слуге да ору на празник , па кад су се вратили, он их пита на коју је бразду пала врана. Они веле на девету, а он се насмија и каже: Нема везе 9. кољено ће испаштати. Ја му кажем да од тога нема ништа, јер би по томе Бог био највећи злочинац, да неко одговра за гријех свога претка за кога не зна ни како се звао, а камо ли шта је чинио. Најгори судија не би послао унуче да робија за оно што је ђед учинио, а то приписивати милостивом Господу је велики гријех и извртање вјере православне. Људи су несвјесни свога гријеха, неће да га увиде и да се покају, него ако им се нешто лоше деси, кажу да их Бог кажњава због гријеха неког далеког претка. Ко сагријеши он ће и одговарати, ко чини добро, још боље ће добити. А тих самозваних учитеља има, ако еј опело јавља се маса њих који кажу шта ваља, а најгоре се десило, умро човјек и горе му не може бити. Јуторс сам им говорио да је следеће недеља трапава, а да се у кад почне пост нико није дрзнуо да пости Видовдан на води, а ни суботу.... Али јави се неко са чаробном формулом 7 дана на води, а кад рачуна опет му фали 1 дан Милан Ракић, Sanja Т., PredragVId and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука