Jump to content

Мишљење о Исламу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Rabbi рече
пре 1 сат, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Кад ти престанеш да исповједаш да Алах нема сина, ми ћемо све ово оставити.

Radnici u preduzeću, samo sto neki znaju naziv firme. Sta ti nije jasno? ?

Moze i da bude,..... da vlasnik firme svoga sina zakonski proglasi za svoga predstavnika te iste firme koje je i vlasnik...... i onda sin kada ode u neki grad zakonski predstavlja tu istu firmu - isto kao da je i sin sam vlasnik te firme, kao sto je i gazda vlasnik firme.

I, na taj nacin i sin odlucuje o firmi, kao sto i gazda odlucuje o firmi.

E, to ti je Rabi .....  to hriscansko preduzece, tako funkcionise to sa nasom firmom....0512_music

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 49 минута, Rabbi рече

Gdje vas uče da je vjerska dužnost i obaveza pljuvati po tuđim svetinjama?Po meni Islam i muslimani su toliko jaki, a u to sam se uvjerio jer putujem. Prvenstveno mislim na manje zajednice, tj. manjine koje bile prve na udaru  Zapadno medijskom sikaniranju. Generalno, sve je imalo suprotan efekat. 

Hriscani pljuju po tudjim svetinjama?

- Muslimani osvoje Indiju > Razruse najsvetiji Hindu hram (mesto rodjenja boga Rame) i na tom mestu sagrade dzamiju i razruse i zauzmu Hindusima najsvetije mesto. 

- Muslimani osvoje Jerusalim > Od toliko mesta rese bas na Temple Mountu da naprave Al Aksu i Kupolu i zauzmu Jevrejoima najsvetije mesto.

- Muslimani osvoje Carigrad > Od toliko mesta, rese Aja Sofiju da oskrnave i pretvore u Dzamiju, dakle od toliko mesta oni zauzmu hriscanski simbol u tom delu sveta. 

- Muslimani osvoje Spaniju > Od toliko mesta, rese da jednu od najvecih katerdrala u tom delu sveta, Katedralu u Kordobi pretvore u Dzamiju.

Muslimani su toliko tolerantni i postuju tudje svetinje da bas one jajvece svetinje drugih religija pretvaraju u dzamije :) Tolerantnost na nivou. 

Muslimani su toliko tolerantni da bi kada bi stigli do Kine i kineski zid pretvorili u Dzamiju. Da su na mesec stigli pretvorili bi ga u Dzamiju. 

♱ Римљанима 10:9-10 ♱

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Rabbi рече

Samo religijski fundamentalizam i jednoumlje. I kaze vodi dijalog ovdje...

A koja je filozofija života u islamu? Religija mira, tolerancija, ljubav prema bližnjima, prema nemuslimanima i neprijateljima? Islamsko nejednoumlje?

NIKOLA TESLA: ‘Sva filozofija života sazdana je u molitvi – OČE NAŠ!’

https://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/nikola-tesla-sva-filozofija-zivota-sazdana-je-u-molitvi-oce-nas-1028180/

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Pedja.jo рече

Сагласан, ако мислите на Клаудбоја. Лика просте незанима туђа аргументација и лјуде назива незналицама само зато што не деле мишљење са њим. Од како сам се прикључио теми цитирам искључиво муслиманске изворе и Боблију, готово да ни једном до сада нисам дао своје лично мишљење и лик мене назове незналицом хахахахаха на основу чега рођаче? :D :D :D 

Sto lazes? Mene bi bilo sramota da lazem na forumu gde svako moze sam da procita, osim toga zar neces sad  u pakao? Zar ti laganje nije zabranjeno?! Sta ucini od svoje duse covece!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Pedja.jo рече

Hriscani pljuju po tudjim svetinjama?

- Muslimani osvoje Indiju > Razruse najsvetiji Hindu hram (mesto rodjenja boga Rame) i na tom mestu sagrade dzamiju i razruse i zauzmu Hindusima najsvetije mesto. 

- Muslimani osvoje Jerusalim > Od toliko mesta rese bas na Temple Mountu da naprave Al Aksu i Kupolu i zauzmu Jevrejoima najsvetije mesto.

- Muslimani osvoje Carigrad > Od toliko mesta, rese Aja Sofiju da oskrnave i pretvore u Dzamiju, dakle od toliko mesta oni zauzmu hriscanski simbol u tom delu sveta. 

- Muslimani osvoje Spaniju > Od toliko mesta, rese da jednu od najvecih katerdrala u tom delu sveta, Katedralu u Kordobi pretvore u Dzamiju.

Muslimani su toliko tolerantni i postuju tudje svetinje da bas one jajvece svetinje drugih religija pretvaraju u dzamije :) Tolerantnost na nivou. 

Muslimani su toliko tolerantni da bi kada bi stigli do Kine i kineski zid pretvorili u Dzamiju. Da su na mesec stigli pretvorili bi ga u Dzamiju. 

I kakve veze sad ima ovo sto si napisao sa tom tezom da "hriscani pljuju po tudjim svetinjama"?

haha, tebi je ladno odgovor na svaku kritku hriscanstva- "ali pogledajte to isto radi i Islam samo mnogo gore" haha 

Nabrojao si situacije u kojima su se muslimani necasno poneli prema tudjim svetinjama ali to nema nikakve veze sa pitanjem. Toliko si smesan u ovim detinjarijama da je to jedini razlog sto i dalje pratim ovu temu. Tvoja kreativnost da ispadnes glup je nesto sto odavno nije vidjeno na ovom forumu :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Sto lazes? Mene bi bilo sramota da lazem na forumu gde svako moze sam da procita, osim toga zar neces sad  u pakao? Zar ti laganje nije zabranjeno?! Sta ucini od svoje duse covece!

Lazem? Jedino ako sam ovo sto si napisao pogresno protumacio?

"Tacno. I u mojim ocima si osakacen jer si neznalica i neprosvecen.. To je skroz legitiman stav i niko ne bi smeo da se ljuti nad izrecenim... tu te podrzavam u potpunosti".

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Zayron рече

A koja je filozofija života u islamu? Religija mira, tolerancija, ljubav prema bližnjima, prema nemuslimanima i neprijateljima? Islamsko nejednoumlje?

I hriscansto i islam su relgije ljubavi i mira, ali samo na papiru... u stvarnosti ima toliko neandertalaca koji koriste religiju za svoje licne frustracije, a krivica i islama i hriscanstva sto jos uvek nemaju adekvatan mehanizam da konkretno izadju na kraj sa vama bud... budnima :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pedja.jo рече

Lazem? Jedino ako sam ovo sto si napisao pogresno protumacio?

"Tacno. I u mojim ocima si osakacen jer si neznalica i neprosvecen.. To je skroz legitiman stav i niko ne bi smeo da se ljuti nad izrecenim... tu te podrzavam u potpunosti".

Lazes da nikad nisi dao svoje licno misljenje. To, ne da je laz nego je za valjanje od smeha ;)

Spremaj koferce za pakao, rodjo :)

U koji bese krug idu lazovi, ne mogu da se setim, odavno sam bio :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

I kakve veze sad ima ovo sto si napisao sa tom tezom da "hriscani pljuju po tudjim svetinjama"?

haha, tebi je ladno odgovor na svaku kritku hriscanstva- "ali pogledajte to isto radi i Islam samo mnogo gore" haha 

Nabrojao si situacije u kojima su se muslimani necasno poneli prema tudjim svetinjama ali to nema nikakve veze sa pitanjem. Toliko si smesan u ovim detinjarijama da je to jedini razlog sto i dalje pratim ovu temu. Tvoja kreativnost da ispadnes glup je nesto sto odavno nije vidjeno na ovom forumu :D

Ko je glup a ko pametan nije na tebi da cenis ;) Procitaj njegov post da bi razumeo zasto sam tako odovorio, pre bi se reklo da si ti glup. Toliko pazljivo citas komentare da ti neko u limanku od pepsija sipa varikinu i na njoj napise pepsijevim fontom VARIKINA ti bi popio jer nisi citao, jbg izgledalo ti kao pepsi. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

I hriscansto i islam su relgije ljubavi i mira, ali samo na papiru... u stvarnosti ima toliko neandertalaca koji koriste religiju za svoje licne frustracije, a krivica i islama i hriscanstva sto jos uvek nemaju adekvatan mehanizam da konkretno izadju na kraj sa vama bud... budnima :)

Koliko puta treba neko da napise "Zabole me za sta su pojedinci kroz istoriju koristili jednu ili drugu religiju" sta tu nije jasno? Ni Inkvizicija, ni nasilna pokrstavanja niti bilo sta slocno tome NISU BIBLIJSKI NAREDJENI dok UBIJANJE U IME ALLAHA JESTE NAREDBA IZ KURANA tako da ako nema budaletina ubije nekog u ime Hrista taj to nije uradio jer mu vera tako nalaze vec zato sto je budaletina prosta a ako musliman vikne ALLAHU AKBAR i ubije nekog on je opravdan i odlazi u dzenet da ima seks sa 72 device. Kapiras? Ili treba neko da ti nacrta u pejntu poentu cele price?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Lazes da nikad nisi dao svoje licno misljenje. To, ne da je laz nego je za valjanje od smeha ;)

Spremaj koferce za pakao, rodjo :)

U koji bese krug idu lazovi, ne mogu da se setim, odavno sam bio :D

A koje je konkretno moje licno msljenje bilo vezano za Islam? Da li postoji nesto sto am napisao ovde a rekao "Ja mislim ili moje misljenje je da je to tako"??? Koga bre briga za bilo cije licno misljenje ovde prestani da se igras i sprdas ljude po foriumu nisi interesantan vise s tom propalom filozofijom. Idi leci komplekse na tiktoku jer za ozbiljnije nisi. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Pedja.jo рече

Koliko puta treba neko da napise "Zabole me za sta su pojedinci kroz istoriju koristili jednu ili drugu religiju" sta tu nije jasno? Ni Inkvizicija, ni nasilna pokrstavanja niti bilo sta slocno tome NISU BIBLIJSKI NAREDJENI

Nije tacno. Zlocinci koji su cinili zlocine u ime hrista su to radili cvrsto uvereni u njihovu biblijsku opravdanost i cak su isto kao i ti danas nudili razno-razna tumacenja biblije koja to dopustaju. Kao sto znas sve svete knjige su tako pisane da svako u njima moze da nadje tacno ono sto trazi.. tako da se ne pravis blesav vise, ako nije problem

пре 21 минута, Pedja.jo рече

dok UBIJANJE U IME ALLAHA JESTE NAREDBA IZ KURANA

Islamski teolozi kazu da nije. Kazu da u Kuranu pise da dzihad, sveti rat ne znaci fizicki rat nego duhovni... ali kao sto vidimo i na ovom forumu, svaka relgijia ima svoj deo budala koje vole da tumace religiju kako si njima odgovara tako da na kraju dobijes islamske teroriste il inkviziciju ili pljačkaške krstaše, stagod...

Osecam da ce ovo pitanje da usledi odmah posle ovog posta pa da predupredim odgovorom... da, smatram da je Islam gori od hriscanstva.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, cloudking рече

Sramota me citati ove gluposti. Uglavnom, islam nikad neće dostići ono što je hrišćanstvo napravilo, tj. njihovi sljedbenici. To je neodvojivo, bez obzira što neki tvrde da ne vrijeđaju muslimane, nego Islam. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Pedja.jo рече

A koje je konkretno moje licno msljenje bilo vezano za Islam? Da li postoji nesto sto am napisao ovde a rekao "Ja mislim ili moje misljenje je da je to tako"??

Pa ako nemas svoje misljenje nego si doso na forum da lepis tudje citate onda si omasio poJentu foruma :D

Ali nije mi problem, mogu da ti pronadjem ako ces da nastavis sa tom glumom da se pravis blesav pa da ti pokazem tvoja vrlo licna misljenja prema islamu?

Cuo sam se s djavolom upravo, kaze da se za tebe upravo šoluje novi krug, taman ce malter da stegne dok ti stignes :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Rabbi рече

Sramota me citati ove gluposti. Uglavnom, islam nikad neće dostići ono što je hrišćanstvo napravilo, tj. njihovi sljedbenici. To je neodvojivo, bez obzira što neki tvrde da ne vrijeđaju muslimane, nego Islam. 

Sta su to sledbenici Hriscanstva lose uradili po cemu ih Islam nikada nece stici? Da neces mozda da spomenes krstaske ratove koji su inace bili odgovor muslimanskom osvajanju hriscanskih zemalja na bliskom istoku? Da nije mozda otimacina hriscanskih svetinja na Bliskom istoku i pretvaranje istih u Dzamije? Da nije mozda genocid nad Jermenima? Da nije mozda tlacenje ljudi na Balkanu 500 + godina?  Da nije mozda masovno ubijanje Hindusa za vreme islamske Indije? Da nije mozda ovo sakacenje apostata po Pakistanu i Iranu, secenje noseva, usiju i slicno? Da ne pricas mozda o sakacenju genitalija? Ili mozda o pogibiji onih pesaka kad je onaj islamista kombijem uleteo u njih ili na onog sto je vicuci ALLAHU AKBAR izbo nozem onog u Engleskoj? A ne.....verovatno mislis na Isis, Al Kaidu, Boko Haram i ostale "Hriscanske" teroristicke grupe koje u jednoj ruci drze "bibliju" a u drugoj handzar. Ili ipak, na posletku muslis na one silovane devojke u Nemackoj koje su suilovali oni migranti? 

Pokrij se usima, citaj malo islamske izvore, vase, pisane VASOM rukom, kad odes u 'Dzenet" da se sladis vinom i toplim telima 72 device pitaj Ajsicu kako se osecala kad je na nju dok je imala 9 godina legao bradati matorac od 56 godina sav umazan u spermu i unakazio je tako da dozivotno nije mogla da radja. Cuj...PROROK!

Pa ja ti kazem sada pred svima ovde, danas u svetu 90% muslimana zivi casnije i postenije nego Muhamed sto je ziveo. Eto ko vam je uzor, neko ko je uglavnom gori od vas. 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...