Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 30 минута, Ayla рече

Radi to namjerno. :stidljiv:

Nikada nece nauciti

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Nešto mi pade na pamet, šta li bi žene radile kada bi odjednom nestali mobilni telefoni? :smeh1:

Nastala bi katastrofa i opšti haos. Jedna od najvećih posledica bila bi: drastično smanjenje mogućnosti za komforno ugovaranje i realizaciju tajnih susreta. :ani_biggrin:

Sviđa mi se ovaj policijski čas. Prvi put da nema uobičajene buke, nema uznemiravanja od strane onih koji idu u noćni “provod”. Zavladala prirodna tišina. Noć je za spavanje. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Baba Zorka?
Ona me ne simpatiše... to sam rekla. Ništa drugo.

биће да сам помешао.

пре 1 минут, Bojan* рече

Nešto mi pade na pamet, šta li bi žene radile kada bi odjednom nestali mobilni telefoni? :smeh1:

Nastala bi katastrofa i opšti haos. Jedna od najvećih posledica bila bi: drastično smanjenje mogućnosti za komforno ugovaranje i realizaciju tajnih susreta. :ani_biggrin:

Sviđa mi se ovaj policijski čas. Prvi put da nema uobičajene buke, nema uznemiravanja od strane onih koji idu u noćni “provod”. Zavladala prirodna tišina. Noć je za spavanje. 

Кад морам и ја да кажем "иди од мене Сатано!":smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

Kao i prije mobilnih telefona... dimni signali. 0703_read

пре 1 минут, Bojan* рече

drastično smanjenje mogućnosti za komforno ugovaranje i realizaciju tajnih susreta. :ani_biggrin: 

Tajno se sprovodi samo ono što se pokušava sakriti... to inače rade muškarci.

пре 2 минута, Bojan* рече

Ne plače majka što joj sin kocka... :1319_womens:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ayla рече

Radi to namjerno... samo da pokvari sreću. :stidljiv:

on je poznat po tome

• Тужан 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Bojan* рече

Lako. Dam ti broj, ti me nazoveš i uveriš se.

Ако ти се свиђа девојка, купи 100 ружа и пошаљи јој, тражи број телефона, не она тебе да зове.
Где ти је слика, да она може да се заљуби:smeh1:, или идеш на суву интелигенцију као главни атрибут0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Antonio рече

Ако ти се свиђа девојка, купи 100 ружа и пошаљи јој, тражи број телефона, не она тебе да зове.

Kod nas seksualno neprivlačnih muškaraca je obrnuto. Mi dajemo broj, jer nam one svoj broj neće dati nikad. A i kad bi dale, ne bi se javile na poziv.

Ruže su preskupe za nas nezaposlene i siromašne, a ove iz cvećare ionako uopšte ne mirišu. Jedino mirisna ruža iz bašte dolazi u obzir, ali i tu je ženskoj osobi mnogo bitnije kako izgleda onaj ko joj poklanja, nego sam gest.

пре 17 минута, Antonio рече

Где ти је слика, да она може да се заљуби:smeh1:, или идеш на суву интелигенцију као главни атрибут

Ne idem ni na inteligenciju, niti na izgled, jer u mene ne može da se zaljubi.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...