Pancakes Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Ови стоје телом уз тело kako drugacije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 kako drugacije? Видећемо, овисно о цензури. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Шта урадити кад си у купаћим гаћама,а у манстир (на обали Охридског језера)не пушћају тако 'обучене'?Па - позајмиш од ћерке 'гардеробу', уђеш и помолиш се Богу, просто! Goku, Arsenija, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Драшко, Goku, JESSY and 13 осталих је реаговао/ла на ово 15 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Ја мислим да је проблем овде у нечему сасвим другом...чињеница је ,да бар по мени,жена све више губи на женствености,од њеног понашања,па и до облачења... Та готово патолошка потреба да се изједначи са мушкарцем у свим аспектима живота,доводи до тога да постаје не битно да ли си са рибом или фрајером у вези, би и геј везе су у развијеном свету готово изједначене са хетеро, мислим бројчано... Са аспекта хришћанства,нема више никаквог стида, које мени лично представља последњи бастион одбране,нечег лепог,чедног и часног, то постаје ствар спрдања и од самих хришћана... У том смислу сва та бесмислена апологија новог доба ,а односи се на ту њу ејџ културу,правила, односе, модернизација свега, пало је на грбачу хришћанства које треба да се прилагођава свему томе, уместо да буде обрнуто... Neša_, Чунга Лунга and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 U manastiru Djunis , na ulazu postoje kutije sa suknjama i maramama , bas je dobar osecaj kad obuces tu njihovu suknju ... Ludirali smo se tako obuceni , niko nas nije video , nigde zive duse , Arsenija huligan otvara cesmu , a voda prsnu i okupa je od glave do pete , macka se probudi i pobeze , a ona rukama mahase i u nebo gledase , sozercavase ... Posle izadje neka monahinja , mi se poplasismo i polako pobegosmo . Pancakes, Рапсоди, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 U manastiru Djunis , na ulazu postoje kutije sa suknjama i maramama , bas je dobar osecaj kad obuces tu njihovu suknju ... Ludirali smo se tako obuceni , niko nas nije video , nigde zive duse , Arsenija huligan otvara cesmu , a voda prsnu i okupa je od glave do pete , macka se probudi i pobeze , a ona rukama mahase i u nebo gledase , sozercavase ... Posle izadje neka monahinja , mi se poplasismo i polako pobegosmo . Ах, јесте, у Србији само то видела само у поменутом Ђунису, и у Раковици. У Пољској тога уопште не ма. Али чула сам да то је доста популарно у Русији. Видела сам то такође испред џамија у Египату и Тунису, само у Тунису имају лепе ове хаљине То сам ја на овој слици :P Извор Мислим, да изгледам баш православно, не водине на искушење, није мушка одећа ... Џуманџи, Paradoksologija, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ја мислим да је проблем овде у нечему сасвим другом...чињеница је ,да бар по мени,жена све више губи на женствености,од њеног понашања,па и до облачења... Та готово патолошка потреба да се изједначи са мушкарцем у свим аспектима живота,доводи до тога да постаје не битно да ли си са рибом или фрајером у вези, би и геј везе су у развијеном свету готово изједначене са хетеро, мислим бројчано... Са аспекта хришћанства,нема више никаквог стида, које мени лично представља последњи бастион одбране,нечег лепог,чедног и часног, то постаје ствар спрдања и од самих хришћана... У том смислу сва та бесмислена апологија новог доба ,а односи се на ту њу ејџ културу,правила, односе, модернизација свега, пало је на грбачу хришћанства које треба да се прилагођава свему томе, уместо да буде обрнуто... A goticarke? Плутон and javor је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ма док не шета по путу у гаћама и оним хеланкама, све је по мени океј :-) Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Nekako je stalno tema sta zene nose. Sta cemo s muskima u preterano uskim pantalonama, raskopcanim kosuljama...? Ију! Јерес! А ђе с' ти то видела јадна!? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Pa sad najozbiljnije. Ispada da su zene u pravoslavlju glavni izvor svih problema, greha i sablazni. Sta god urade, obuke, pogledaju to je horor. Dominika, Dijasporka and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ispada da su zene u pravoslavlju glavni izvor svih problema, greha i sablazni. Još od knjige postanja. Dominika, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 I ako je tako, sto se lepo ne manete zena i spasavate se? Kaludjerovic Sreten, Goku and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ево и мати Макарија из Соколица исто проповеда (од 21:50). http://www.svetigora.com/node/18547 http://www.svetigora.com/audio/download/18547/28.03.2016.%20KATEDRA_mati%20Makarija%20Vrlinski%20zivot%20u%20Crkvi.mp3 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Ajde samo jos jednom da mi kaze u cemu je konkretno problem? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука