Jump to content

Панталоне или сукња-питање је сада :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мода је оно што купиш, стил је оно што направиш од тога. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Ayla рече

...ili, kako ga poneseš. I najljepši komad, žena hodom može nagrditi.

кад смо већ код хода...Поломих штиклу на омиљеним чизмама пре неки дан :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Храбро сам то поднела, ставила сам наочаре и глумила лудило шепајући до куће :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Ayla рече

Može bit, a i ne mora da znači... a kreatora ove linije bih zaobišla, ali 100%. Što bi moja strina rekla, kuso i tranjavo, i nadasve neuredno....ali svi danas pričamo o modi, pa i ja. Izvinite :)

• De gustibus non est disputandum - О укусима не вреди расправљати,рекли су мудри Латини.
  • Међутим,без обзира на стил који преферирамо,ипак се различито облачимо на посао,кад увече излазимо,кад шетамо,значи једаним комадом гардеробе или комбинацијом не можемо покрити све животне ситуације.Имала сам прилику чути мишљење људи из иностранства којима је несхватљиво како по дану,у време посла,среће девојке,жене,које носе ципеле са превисоком потпецима,и обучене су као за излазак увече.И стил,без обзира какав изаберемо, требало  би да има варијације те врсте.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Нифада рече
  • ипак се различито облачимо на посао,кад увече излазимо,кад шетамо,значи једним комадом гардеробе или комбинацијом не можемо покрити све животне ситуације.

Нажалост. :(

Људи су компликовани, свашта измишљају безвезе.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Мирјана Карановић је рецимо жена која носи стил,а не стил њу   :)

Неки остану само на гардероби као стилу !

karanovich_debi_2902.jpg

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Нифада рече
  • De gustibus non est disputandum - О укусима не вреди расправљати,рекли су мудри Латини.
  • Међутим,без обзира на стил који преферирамо,ипак се различито облачимо на посао,кад увече излазимо,кад шетамо,значи једаним комадом гардеробе или комбинацијом не можемо покрити све животне ситуације.Имала сам прилику чути мишљење људи из иностранства којима је несхватљиво како по дану,у време посла,среће девојке,жене,које носе ципеле са превисоком потпецима,и обучене су као за излазак увече.И стил,без обзира какав изаберемо, требало  би да има варијације те врсте.

Naravno, i ogradih se, čak vas udostojih i izvinjenja, ali opet ponavljam, bez obzira što za svaku priliku imam adekvatan komad garderobe, onako nešto nikada ne bih izabrala, posebno ne prihvatam za aktuelnu varijantu za ovo proljeće, kako si i sama rekla. 
Opet...o ukusima ne vrijedi raspravljati :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...