Нифада Написано Април 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 2 hours ago, Нифада рече Aktuelno ovog proleća Može bit, a i ne mora da znači... a kreatora ove linije bih zaobišla, ali 100%. Što bi moja strina rekla, kuso i tranjavo, i nadasve neuredno....ali svi danas pričamo o modi, pa i ja. Izvinite ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Uvijek se prije odlučim za neku od ovih varijanti ...mada, slaba sam i na ovu varijantu Снежана, Sanja Т., Чунга Лунга and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Мода је оно што купиш, стил је оно што направиш од тога. Лапис Лазули, Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 ...ili, kako ga poneseš. I najljepši komad, žena hodom može nagrditi. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 7 minutes ago, Ayla рече ...ili, kako ga poneseš. I najljepši komad, žena hodom može nagrditi. кад смо већ код хода...Поломих штиклу на омиљеним чизмама пре неки дан Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Управо сада, Снежана рече кад смо већ код хода...Поломих штиклу на омиљеним чизмама пре неки дан Grom i pakao Nije do tebe, setro-brate. Do štikle je. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Храбро сам то поднела, ставила сам наочаре и глумила лудило шепајући до куће Џуманџи and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Volim te.... Tako se to radi. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 12 hours ago, Ayla рече Može bit, a i ne mora da znači... a kreatora ove linije bih zaobišla, ali 100%. Što bi moja strina rekla, kuso i tranjavo, i nadasve neuredno....ali svi danas pričamo o modi, pa i ja. Izvinite De gustibus non est disputandum - О укусима не вреди расправљати,рекли су мудри Латини. Међутим,без обзира на стил који преферирамо,ипак се различито облачимо на посао,кад увече излазимо,кад шетамо,значи једаним комадом гардеробе или комбинацијом не можемо покрити све животне ситуације.Имала сам прилику чути мишљење људи из иностранства којима је несхватљиво како по дану,у време посла,среће девојке,жене,које носе ципеле са превисоком потпецима,и обучене су као за излазак увече.И стил,без обзира какав изаберемо, требало би да има варијације те врсте. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 9 minutes ago, Нифада рече ипак се различито облачимо на посао,кад увече излазимо,кад шетамо,значи једним комадом гардеробе или комбинацијом не можемо покрити све животне ситуације. Нажалост. Људи су компликовани, свашта измишљају безвезе. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Мирјана Карановић је рецимо жена која носи стил,а не стил њу Неки остану само на гардероби као стилу ! Mилена КШ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Za one koji lome štikle,varijanta bez te opcije Y Mилена КШ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 hour ago, Нифада рече De gustibus non est disputandum - О укусима не вреди расправљати,рекли су мудри Латини. Међутим,без обзира на стил који преферирамо,ипак се различито облачимо на посао,кад увече излазимо,кад шетамо,значи једаним комадом гардеробе или комбинацијом не можемо покрити све животне ситуације.Имала сам прилику чути мишљење људи из иностранства којима је несхватљиво како по дану,у време посла,среће девојке,жене,које носе ципеле са превисоком потпецима,и обучене су као за излазак увече.И стил,без обзира какав изаберемо, требало би да има варијације те врсте. Naravno, i ogradih se, čak vas udostojih i izvinjenja, ali opet ponavljam, bez obzira što za svaku priliku imam adekvatan komad garderobe, onako nešto nikada ne bih izabrala, posebno ne prihvatam za aktuelnu varijantu za ovo proljeće, kako si i sama rekla. Opet...o ukusima ne vrijedi raspravljati ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука