Jump to content

Панталоне или сукња-питање је сада :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

1909698_258530995432_3234028_n.jpg?oh=bc

Извор

Мислим, да изгледам баш православно, не водине на искушење, није мушка одећа ... :D

Па, зависи. Од ког је материјала ово? Може да се њише и лелуја што може довести до оцртавања колена нпр. И који је обим обода, то ме занима? Мора се водити рачуна о свему.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ја признајем да је мени лично много лепше, ипак, да видим девојку, жену, која има стила, а да је лежерније обучена, него неку напуцану, утегнуту и нафракану од шминке. Али... Све је сад ствар укуса. Нек буде и минић, али брате са стилом!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ја признајем да је мени лично много лепше, ипак, да видим девојку, жену, која има стила, а да је лежерније обучена, него неку напуцану, утегнуту и нафракану од шминке. Али... Све је сад ствар укуса. Нек буде и минић, али брате са стилом!

Mislim da se debelo pretjeruje s tim predrasudama o napucanim i nasminkanim. Konzervativcima je Stanija nekakav arhetip napucane zene i onda kad se prica o njima, sve su takve na ulici sto je daleko od istine. Na ulici ima mnogo vise cura sa stilom.

Ali to uopste neko osudjivanje djevojaka sto su se utegle ili sta vec, i to je nekakvo jadno jadikovanje. Najcesce osudjuju oni koji imaju vlazne snove o takvim zenama, i rado idu na plaze. 

Измењено од Милан Ракић

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Mislim da se debelo pretjeruje s tim predrasudama o napucanim i nasminkanim. Konzervativcima je Stanija nekakav arhetip napucane zene i onda kad se prica o njima, sve su takve na ulici sto je daleko od istine. Na ulici ima mnogo vise cura sa stilom.

Ali to uopste neko osudjivanje djevojaka sto su se utegle ili sta vec, i to je nekakvo jadno jadikovanje. Najcesce osudjuju oni koji imaju vlazne snove o takvim zenama, i rado idu na plaze.

Opsa! Nadam se da mene nisi imao na umu dok si ovo govorio, iako si se dovezao na ovaj moj post...

U svakom slucaju, nemaju svi uvek seksualne fantazije suprotno od onoga sto govore da im se ne svidja. :-)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Видела сам то такође испред џамија у Египату и Тунису, само у Тунису имају лепе ове хаљине

То сам ја на овој слици :P ...

I ja sam to videla ... Toliko sam se uplasila da sam vrisnula ... Ljudi su me cudno gledali ... Zena , predpostavljam , od glave do pete prekrivena , cak joj se ni oci nisu videle ... Za malo da se sudarimo , iz cista mira ispred mene se pojavljuje to , u sred bela dana , kao neko prividjenje , zena - muslimanka ... To su neka moja iskustva ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Opsa! Nadam se da mene nisi imao na umu dok si ovo govorio, iako si se dovezao na ovaj moj post...

U svakom slucaju, nemaju svi uvek seksualne fantazije suprotno od onoga sto govore da im se ne svidja. :-)

Neee na tebe. Ti si samo spomenuo kontekst. Mislio sam na one sto se kao zgrazavaju nad zenama koje su utegnute. Ima cura koje ne izgledaju kao starlete, ali vole se malo srediti, obuci neki uski dzins, neku majicu koja istice grudi it...takve i tim talibanima smetaju. A moja je misao da upravi ti najekstremniji primjeri koji se kao gade takvih zena, upravo najvise o njima mastaju, ali ne mogu ih imati.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...