Нифада Написано Мај 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Нека модна дешавања из метрополе дојављују преносиоци модних новости,и просто је невероватно карикирање на тему моде,само није јасно да ли то раде преносиоци или они други.Моћни мобилни телефони су такође ствар модног престижа,не испуштају их из руку нити скидају са уха,носе мобилни као наушнице,преносе,прерађују,праве компилацију,коригују према потреби,са надом да добро чине некоме.Неко им је давао простор до сада,па су нечији живот доживљавали као да је модна писта. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Meni je ovo odlicno. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 On 5/24/2016 at 0:20, Sasa Vojvoda рече Meni je ovo odlicno. Akcenat je na marami ili suknji? Ne znam kako marama ide uz pantalone ! Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 THE END Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 1 hour ago, Нифада рече THE END Znači li to... ? Dominika је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 just for today Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука