Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 3 minutes ago, Нифада рече Patike ,cipele ,sandale,cizme dodju kao dopuna temi-hamletovskoj dilemi-pantalone ili suknja ,pitanje je sada Хамлетовска дилема би била: са панталонама - без панталона; са сукњом - без сукње...ово није никаква дилема и сукња и панталоне, уз малу предност сукњи/хаљини, одело не чини човека, али хаљина жену чини лепшом. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Има и варијанта сукња-панталоне,и то је најављивано као тренд за пролеће -лето 2015.То је стил ни тамо,ни овамо.Али то беше прошле године. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 5 minutes ago, Снежана рече Хамлетовска дилема би била: са панталонама - без панталона; са сукњом - без сукње...ово није никаква дилема и сукња и панталоне, уз малу предност сукњи/хаљини, одело не чини човека, али хаљина жену чини лепшом. Да,али хамлетовска дилема је у односу на почетни текст,ово је већ модни стил,тамо су сукња и панталоне два погледа на свет,два израза духовности,два етичка принципа... Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Suknja-pantalone...imala sam ih krajem 80. Šila mama meni kad sam bila klinka. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 minute ago, Ayla рече Suknja-pantalone...imala sam ih krajem 80. Šila mama meni kad sam bila klinka. јеси ли их извадила прошле године из шкриње, пошто пратити трендове, врло битно јест Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Ao ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 minutes ago, Ayla рече Ao заборави Ayla and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Ne preostaje mi ništa drugo Suncokret54 and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 3 minutes ago, Suncokret54 рече ... кака ти је то хоботница... него знаш ли Црногорко ону, када није било ретко срести Србина у сукњи и чакширама, причу где Никола Књаз крете о Васкрсу са сердарима у брда, да одморе од трпезе... дојашу тако до сељака домаћина, кога је Књаз баш волео, пошто се поздраве викну му Књаз :" Шта је најслађе, јуначе!?"... "Јаје, о Васкрсу, господару!" одврати питани... идуће године исто, опет о Васкрсу, истом домаћину и видећи га викне му Књаз : " Су чим, јуначе!?"... "Су сољу, честити господару!"... To te grli setra-brat. Eh, Knjaz...kažu da je Milena bila visočija....a ja ne znam. To je bilo prije mene. Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Ayla рече Ne preostaje mi ništa drugo ене, па није до тог смајлија дошло ваљда... Suncokret54 and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Тема Сукња или панталоне је толико широка да нема шта се не уклапа у њу ! Но,и то је ваљда у тренду Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Постоје ситуације када се са неким разумеш ,али ако он не зна да ти то разумеш,па и када је реч о моди ,да ли онда има неко значење. Некад не знамо шта је тренутни најбољи модни тренд,па проверимо став модних зналаца. Но,модни зналци понекад затаје,но не може свако увек и у сваком моменту бити на врхунском нивоу,знамо и то. Понекад смо само изненађени,но разумемо. Најбољи модни израз је оптимизам,бет обзира на променљиво време и велике темепературне осцилације. Јер,и мода има своје evergreen варијанте. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Ide i uz suknju i uz pantalone. I ne izgleda bas uvek sve onako kako izgleda. Sanja Т., Dominika and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Као што постоје књижевни критичари,тако исто постоје и модни критичари,то су они који сами не могу ништа да створе,али знају како треба и како је најбоље.Али ако неко добро познаје књижевност,или моду,он неће дозволити да му неки приказ истог промени став. Modus vivendi је једини прави препознатљиви модни стил. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Модни перформанси могу бити занимљив уметнички израз,али морају да буду на корист савакоме,да би то била уметност. Успешан модни креатор препознаје модни стил унапред,и зато је познат и признат,остали каскају за модом.Модни стил је ствар поверења,исто је и са пријатељством,како си некоме пријатељ ако му не верујеш,него више верујеш интерпретатору. Јер једини прави,аутентични креатор је Онај горе. А и вера је увек на првом месту ствар поверења. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука