Jump to content

Strah od braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

15 minutes ago, zuti car рече

Ja se nisam plasio braka , zato se sada plasim zene 

Почетак мудрости је страх од жене :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, zuti car рече

Ja se nisam plasio braka , zato se sada plasim zene 

ako ne platis na mostu, platices na cupriji....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Suncokret54 рече

полност је тежак баласт, изузев код рађања деце

:scratch_head:

... zato jer je rađanje dece totalna opuštencija?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, PredragVId рече

А шта би па друго било? Не?

Ja shvatih, bar analizirajući emotikone - Pjevaj Maro dokle si đevojka, pomanje ćeš, kad kod mene dođeš.
...a možda i griješim. :D

(... i kako da ne strekne, mučenica?)

Подели на овим сајтовима

On 01/05/2016 at 21:32, PredragVId рече

Али авај Рапсоди. Док паметам седи и размишља будала већ два пута преплива реку.

Паметан мало седи, размишља и дела, па када се отприлике све коцкице  уклопе, и када једним вишим чулом  осети, и каже себи / е, то је то / више нема потребу да плива ....већ прелети са обале на обалу. А будала, може никада и да не преплива, ризикује и да се удави, да га муљ одвуче на дно.....     :0212_rolleyes:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Рапсоди рече

па када се отприлике све коцкице  уклопе,

Пливаш и преживиш. - или - Не пливаш и не преживиш. То је народна изрека, али нашао сам је и у књизи румунских стараца, на више места. Мислим да је помиње старац Арсеније Папачок.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, PredragVId рече

Пливаш и преживиш. - или - Не пливаш и не преживиш. То је народна изрека, али нашао сам је и у књизи румунских стараца, на више места. Мислим да је помиње старац Арсеније Папачок.

Ма добро...де....само се шалим, наравно да знам за народну изреку, али и ја сам део народа, могу и ја коју народну да речем, да се памти.....:0212_rolleyes:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Рапсоди рече

Ма добро...де....само се шалим, наравно да знам за народну изреку, али и ја сам део народа, могу и ја коју народну да речем, да се памти.....:0212_rolleyes:

Ех Рапсоди свака ти на месту. Благо твојима који те имају! Ово у животу нисам видео да неко тако добро размишља. Никад уживоту! Заиста!

Пре пар година сам чуо ту изреку. Први пут. И толико је јако деловала на мене. Ја сам јако мало делао, али... Као гром ме је погодила. Дуго сам се борио са њом. Нисам никако могао да схватим како други (који су одважни) добро пролазе у животу. И онда је дошла ова изрека: Док паметам седи и размишља будала већ два пута преплива реку. -и развалила је цео мој живот и сву моју одбрану! Попут Јеванђеља. Као Камен који одбацише зидари. - Види ова изрека је заиста, заиста јако заборављена и одбачена. И онда ми је пала на главу - као Камен од угла - и развалила ме - и скроз изменила. Верујем да је то био сам Господ. А баш он себе у тој изреци назива Камен од угла. Како ти се свиђају цртежићи, горе изнад? Лако је! Ствар симетрије, сви су симетрични. Влада! и Никола! О Боже мој. То су ми узори још из колевке. А знаш какав сам био? Ууу! Непобедиви!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...