Дијана. Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Činjenica je da je jako puno ljudi samih, bez partnera i bračnog druga, iz svih društvenih grupa i svih socijalnih statusa, i hrišćana, i ateista, i obrazovanih, i neobrazovanih, svih starosnih grupa, grad/selo, razvedeni/nikad bračni itd. Razlozi su razni, strah je jedan od njih svakako, ali povezan sa sebičnošću, konformizmom, mogućnošću neobavezujućih "veza", nespremnošću na žrtvu, nesposobnost za otvorenost srca, davanje, ukratko ljubav. Рапсоди, Suncokret54, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 strah od braka = strah od žene koja te ne voli JESSY, PredragVId, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Zašto prepodobni misle da je neko dužan da njima podnosi račune za to što je sam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Ево и мене после мало дуже паузе. Чини ми се да је доста сличних тема било. Нажалост, или на срећу, неке теме су закључане. Моје мишљење је да од претераног размишљања нема користи. Ајде људи лепо у акцију. Дела, не речи. Да изађемо мало из те зоне удобности као што је рекао Juan. Action! Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Страх од брака, страх од могуће пролазности ( излизаности) емоција , и шта после, шта ако не успемо онај ерос да обожимо, да осетимо једну већу жртвену димензију љубави, од оне еротичне почетне....да страх од непознатог...страх од давања, доста је у том страху уткано себичлука.Како изаћи из сопствене димензије, из себе уткати у другога, безусловно, жртвено....како....ваљда подвигом, борбом непрестаним давањем и непрестаним служељем, непрестаном борбом за себе и другога.Како постати једно...јер то је ваљда циљ брака , а не изгубити себе и не ограничити другога... Уметничке душе, тешко капарију ове ствари....оно бар ја....у нади да укапирам.... Kaludjerovic Sreten, Дијана. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 2 hours ago, БанеЛ рече Ево и мене после мало дуже паузе. Чини ми се да је доста сличних тема било. Нажалост, или на срећу, неке теме су закључане. Моје мишљење је да од претераног размишљања нема користи. Ајде људи лепо у акцију. Дела, не речи. Да изађемо мало из те зоне удобности као што је рекао Juan. Action! Action! nema izgovora za omladinu. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 44 minutes ago, Рапсоди рече оно бар ја.... Већ све знаш. Све. Експерт за брачне везе. `Те. Ево ти Дијана добар пример... за то што си малопре рекла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 5 minutes ago, Дијана. рече Action! nema izgovora za omladinu. Омладино? Где си омладимо? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 2 minutes ago, PredragVId рече Већ све знаш. Све. Експерт за брачне везе. Хахаха, све ја теоретски знам, малкице је друкчије у пракси ( теоретски љубав добро звучи, малкице је ...итд...итд... Ма ништа ја не знам....само се правим да знам.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече ... Заиста, знамо све до детаља и у праки. Па исто је и са праксом. Треба ти ветар у леђа... Свакоме треба ветар у леђа? Јел тако другари? Може ли брод да плови без ветра? Може ли ПУТ без истиме и живота. Лако је. Само слушај своје срце... И хватај повољан ветар. Идемо... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 ПОдигнимо једра, ставимо Христов знак на њих и пловимо... Ево то Дијана каже. Јел тако Дијана? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 6 minutes ago, PredragVId рече Pošto me već drugi put prozivaš, eto, može se reći da je tako, ovo drugo što reče. Mada sam se ja osvrnula analitički i malo šire, bar mi hrišćani bismo mogli da postupimo tako. U okviru svojih egzistencijalno-psiholoških ograničenja, naravno. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 3 minutes ago, Дијана. рече može se reći da je tako, 100% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 On 4/5/2016 at 12:00, LogosAgape рече Priča o razlikama jednako je apsurdna jer se valjda dovoljno poznajemo pre nego što se pred Bogom jedno drugom obećamo Ne, ljudi provedu decenije (tek) upoznajuci se. Nevesta - novost, tajna. Снежана, Vecana and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 24 minutes ago, PredragVId рече Мислим да Србији фали ветар у леђа Ух...да се не укочимо ....шалим се .... Текст је брате....уааааааааауууу....одакле црпиш дух.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука