ИгорМ Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ево један од коментара са Курира http://postimg.org/image/uko97nwr9/ Три коментара сам написао, ниједан нису одобрили. А сигурно нисам једини... Мислим да нису ажурни као у осталом и на другим порталима... некада прође и пола дана док одобре. А и коментар као коментар не носи тежину. Мош' мислити плаши се за веру да се канда не истопи па у шта верује ц ц ц Али било би ми драго да ти људи дођу на форум, на цркве.нет мрежу и поставе питање, изнесу своје сумње... Можда је такав дијалог и потребан, можда би било мање оваквих коментара Не знам како људи реагују у другим земљама где постоје сличне идеје a у осталом мрежу су покренули "свештеници, вероучитељи и теолози ентузијасти - чланови Мисионарског одељења СПЦ" како и стоји на почетној тренутна порука. Шта је ту њима нејасно (осим мало параноје можда)?! Питам се само како тако нисмо "опрезни" и пажљиви када су у питању неке мати борке, јеретици и секташи који одвлаче народ у помрачење... Дијана., Срђан Ранђеловић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Али било би ми драго да ти људи дођу на форум, на цркве.нет мрежу и поставе питање, изнесу своје сумње... Си луд, тебра? Видиш ли да је она особа која је писала коментар већ "извукла закључак"? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Људи, зашто се уопште и нервирате због коментара људи који читају Курир, Блиц и сличну жуту штампу? То већ много говори о њима. Јанко, Човек Жоја, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ни моје коментаре нису објавили. Ваљда само неписмени и без аргумената могу да "размишљају". А видела сам и пар хејтерских коментара од стране верника, један је овако гласио "шта тебе брига, атеисто, коме ја дајем паре" и тсл. Јасно је зашто такви коментари имају прођу. ИгорМ, Срђан Ранђеловић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Људи, зашто се уопште и нервирате због коментара људи који читају Курир, Блиц и сличну жуту штампу? То већ много говори о њима. Зато што је у питању 90% Србије... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 n imoje komentare nece da objavi kurir i slicni, od zute stampe samo na poukama mi prolaze komentari GeniusAtWork, Paradoksologija, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Си луд, тебра? Видиш ли да је она особа која је писала коментар већ "извукла закључак"? Шути море, да нам скочи page rank и посетa ... а успут би прочитали и лепе одговоре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Зато што је у питању 90% Србије... Нека их је и 99%, то је слика њих, а не нас. И Аугуст Ландмесер је био 0,0001% од свих људи и једини који није поздравио Хитлера, па се о њему прича и дан данас и то позитивно kordun, Човек Жоја, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Нека их је и 99%, то је слика њих, а не нас. И Аугуст Ландмесер је био 0,0001% од свих људи и једини који није поздравио Хитлера, па се о њему прича и дан данас и то позитивно Сложила бих се, али је овде у питању Црква, где је 80% (од тих 90% ) крштено, па оно... И да није тако, показује да још увек живимо патологије деведесетих. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 @@Џуманџи, Разумем шта хоћеш да кажеш Него, хтедох да напоменем, кога сам нашао, послао сам захтев, кога нисам, нека не замери, само не знам права имена Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ko su clanovi misionarskog odeljenja SPC ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 @@Arsenija, Не могу да нађем све, па је ово укратко: https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%99%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-r4259 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 @@Arsenija, Не могу да нађем све, па је ово укратко: https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%99%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-r4259 Imena , kolega , imena ... p.s. Hvala Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 @@Arsenija, То не знам Нема на чему Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 sta znaci verifikovan nalog? Ja sam bio stavio i ime i prezime i sliku, bio verifikovan kratko i ukinuto? O cemu se radi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука