Гости Guest Написано Март 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2016 www.youtube.com/watch?v=WkRjYw6iR-g Муки, па ти си постао верник! "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Qntal - Ad Mortem Festinamus "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 kreativna https://www.youtube.com/watch?v=Vutw0a_wtRE&feature=youtu.be Данче*, ВјечитиНуб, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Slovenska nekropola - Kameni vrtovi Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 "When I'm alone I often think of an old house on the hill Of a big yard hedged in roses where we ran and played at will And when the night time brought us home hushing our merry din Mother would look around and ask are all the children in Well it's been many a year now and the old house on the hill No longer has my mother's care and the yard is still so still But if I listen I can hear it all no matter how long it's been I seem to hear my mother ask are all the children in And I wonder when the curtain falls on that last earthly day When we say goodbye to all of this to our pain and work and play When we step across the river where mother so long has been Will we hear ask her a final time are all the children in" Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Дијана., Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 "Yes, we'll all be together in the shade of the old oak tree When we meet beneath the green, green grass of home." Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Samo strpljivo pričekajte 3-4 sekunde da muzikapočne svirat sama, ne morate dalje ništa uključivat jedino što je player mali i neda se povećat ali zvuk je ok: VIDEO (originalna folklorna izvedba): http://varmuzika.cz/diskografie/ukazky/chvala_Bohu/movies/chvala_bohu/1.html Hvala Bogu što sam se rodio Moravska narodna o smrti (južna Morava) (pjeva se na sprovodima, pogrebna) Hvala Bogu što sam se rodio, Što sam svojih mladih ljeta proživio, imao sam u svijetu samo te jedine, otišli mi, neću imat ine, imao sam u svijetu samo te jedine, otišli mi, neću imat ine. Kad bi nebo za dukate bilo Malo bi tamo siromaha ostalo, Ali nebo za dukate nije, Tamo car i prosjak pred Bogom su ravni. Ali nebo za dukate nije,Tamo car i prosjak pred Bogom su ravni. Ti čovječe spomeni se toga, da si ovdje samo prah i blato. A kad pridješ na sud pred Gospoda Boga Ne pomognu ti ni opravdanja mnoga. A kad pridješ na sud pred Gospoda Boga Ne pomognu ti ni opravdanja mnoga. (Prevod je moj, po smislu i minimalno rimovan da ne izgleda kao prenos fudbalske utakmice.) Chvalabohu, že sem sa narodil (originalni text) Chvala Bohu že sem sa narodilŽe sem svojich mladých roků užilměl sem v světě enem ty jedinéodešly mně nebudu mět jinéměl sem v světě enem ty jedinéodešly mně nebudu mět jiné Kdyby nebe za peňáze byloMálo by tam chudáku pobyloAle nebe za peňáze neníTam je chuďák cisárovi rovnýAle nebe za peňáze neníTam je chuďák cisárovi rovnýTy člověče rozpomeň se na toŽe si tady enem prach a blátoAž ty prídeš na súd Boha PánaNepomóže ti výmluva žádnaAž ty prídeš na súd Boha Pána Nepomóže ti výmluva žádna http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/redl-vlasta/chvalabohu-525061 Dušan Holý (2x) - "Chvala Bohu, že sem sa narodil", moravska narodna, u stilu šansone ovdje je samo zamjenjena 2 i 3 strofa, valjda iz scenarističkih razloga, da se dobije na dramatizaciji, kulminaciji, inače je sve isto, u šansonijerskom stilu Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Сети се Господи на синовите едомскикога дента во Ерусалим викаа:разурнете го, разурнете го до темели.Ќерко вавилонска, опустошенаблежен нека биде тој што ќе ти го направи тебеона што ти ни го направи намБлажен нека биде тој што ќе ги земе децата твоии ќе ги удри од камен. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука