Broken Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Dajte link te teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 5 часа, sanja84 рече Misliš da ima veze sa tim? Pa...ne znam, možda... Čitala sam jednom o tom smehu u jednoj knjizi- ne sećam se kojoj inače bih je dala da i drugi pročitaju...dobro bi bilo za diskusiju...i baš je lepo opisano sve od početka do kraja...i posle toga sam počela drugačije da gledam na to... a i dosta se ljudi neiskreno glasno smeje i to me baš nervira ili terapija smehom u medicini...to je strašno...samo da vidiš na šta to liči... Da, mozda smo isti tekst citale i istina je, postoji razlika,a zavisi i od osobe koja je smeje,cistote/ necistote njene duse. Jer smeh na racun nekog drugog moze biti sa zlobom ili sa ljubavlju...cerekati se svemu i svacemu svakako nije zdravo, a danas pogotovo kad je glasan smeh " barometar" na koji ljudi prezentuju drugima svoje stanje "srece"...pa onaj ko ne moze da ucestvuje u tome, jer ga iritira, jer oseca jednostavno neiskrenost, prenaglasenost, pocne da se oseca nadzak-babom jer se razlikuje od ogromne vecine... itd, itd, svakako je bolje drzati se stalne tihe radosti, osmeha koji izlazi iz istinskog osecanja srece nego rikati i kad treba i kad ne treba... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 10 минута, Broken рече Dajte link te teme. http://crkvenjak.blog.rs/ Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 (измењено) Je l to beše Injčev blog? (sad sam pogledao prethodnu stranu, dobro, da, navela je emilija da je Željko) Измењено Фебруар 15, 2019 од Nebojš.a Zato što nisam ispočetka video da je navedeno ono zbog čega sam uradio edit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 12 минута, Nebojš.a рече Je l to beše Injčev blog? (sad sam pogledao prethodnu stranu, dobro, da, navela je emilija da je Željko) Nisam navela! Samo sam posumnjala.....:))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Ok. Navela si sumnju. emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Јесте, добро сумњате. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 E bas ti hvala:))) Pa ne secam se da je onomade receno eksplicitno da je on, on kao nije pa jeste ali nema veze.. Nesto najbolje sto sam ikad citala, pravo u dushu, nasmeje te, rasplace te, zamislish se onako moze da pise samo covek koji je DOBAR, jer je pun ljubavi i za ljudske slabosti basmebrige da l je Zeljko, sad ne vazi i da kaze da jeste:))))))))))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 5 часа, Adelaida рече O kom smehu? Mislis citala si o smehu generalno ili o vrstama smeha...ne razumem te. O smehu se ne cita, nema upustva kako se smejati...ili si blagosloven zivotnom radoscu pa si nasmejan i smejes se ili jok... Moje licno misljenje je da su ljudi koji se ne smeju razocarani a razocarenje vodi u uniniju...pa svako neka vidi gde je... Kladim se da u paklu nema ni smeha ni osmeha... Како ђаво мами у пакао? Преко смеха, преко еуфоричних осећања. Па кад нас уведе онда се затворе врата и дође патња. Кад би људи расуђивали свој смех и сами би видели зашто и кад се смеју, па би и сами разумели зашто је смех од ђавола. Али мени се чини да ту нема ништа ложе; Па лепа лаж се чини бољом од истине. Како би ђаво уопште неког преварио? А вара тако што се нама чини да ту нема ништа лоше. Ма чак нам се чини да је то добро, Божија благодат. Али то се само тако чини. Како лепо ђаво баца Чини, па смо после опчињени Расуђивање Па онда више неће да нам се чини и да будемо опчињени Adelaida, Драгана Милошевић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 @Задње Време Докле мислиш да истрајеш при своме ставу? Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 4 минута, Драгана Милошевић рече @Задње Време Докле мислиш да истрајеш при своме ставу? Теби смета ама баш све што ја напишем Ако ти је за утеху и ја сам у твојим годинама тако размишљао, Временом човек почне да разумева ствари мало другачије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 15 минута, Задње Време рече Како ђаво мами у пакао? Преко смеха, преко еуфоричних осећања. Па кад нас уведе онда се затворе врата и дође патња. Кад би људи расуђивали свој смех и сами би видели зашто и кад се смеју, па би и сами разумели зашто је смех од ђавола. Али мени се чини да ту нема ништа ложе; Па лепа лаж се чини бољом од истине. Како би ђаво уопште неког преварио? А вара тако што се нама чини да ту нема ништа лоше. Ма чак нам се чини да је то добро, Божија благодат. Али то се само тако чини. Како лепо ђаво баца Чини, па смо после опчињени Расуђивање Па онда више неће да нам се чини и да будемо опчињени Brate... Adelaida, АлександраВ, emilija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 7 минута, Милан Ракић рече Brate... Чекај: ајде мало да размислимо: Напију се људи вина па смех на све стране, радости колико ти душа хоће, Јел то од Бога или од ђавола? Надувају се клинци траве; смеха колико ти душа жели. Је ли та радост по Богу или по ђаволу. Колико таквих примера да наведем да би се разумело шта причам? Као што у поноћ јасно знамо да је ноћ тако у зору не знамо кад престаје ноћ а када почиње дан, тешко је подвући црту. Таква је разлика између радости смејања и животне радости у осмеху човека задовољног својим животом. Као што се у екстремним случајевима које сам навео јасно види разлика и од кога долази смејање, Тако се и мање екстремним случајевима та разлика губи и тешко се види на којој смо страни. Онда се људима чини да је дан и да ходе по дану а не виде да је још ноћ и да ходе у тами. Зато и позивам на расуђивање, јер посматрањем себе својих реакција и побуда ми можемо да откријемо јесмо ли у тами или је свануло. А ово за чини; то није шала или нека провокација, то стварно тако функционише, Ја нисам човек који би дошао на форум да неког тролује или зајебава како ме изгледа доживљавају. Него увек кажем нешто за поуку, Е сад што то људи не разумеју и доживљавају као придике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Hocemo li da krenemo sa predlozima zdravohumorskih filmora, serija I sl. ? Adelaida and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Mucke, Crni Gruja ( serijal sa gresnim Sergejem) meni su to najsmesnije serije koje uvek gledam rado Filmovi : Snatch, Dve cadjave dvocevke, Cetiri sobe...Petparacke price.. Od nasih filmova Crna Zorica, Burek... ne znam sad ne mogu da se setim jos...ove volim pa eto... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука