sanja84 Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 http://karelin-r.ru/faq/answer/1000/1202/index.html Задње Време је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Razlikuje li neko podsmeh od smeha? 1 hour ago, sanja84 рече meni generalno smejanje i kikoćenje smeta... baš je fuj..pogotovu u društvu kada se neko došaptava i kikoće- to mi je nekulturno u najmanju ruku. Kakav si to covek ako ti tudji smeh smeta... ok za podsmeh, to je jasno ali smeh generalno...ne razumem... jesi li nekada razmisljala da ljudi koji se smeju u drustvu, recimo dvoje ljudi imaju neku svoju internu salu, nesto samo njihovo sto ih vezuje , licno i sto im izaziva smeh? To u velikom broju slucajeva nema veze sa drugima...moja sestra i ja imamo milion internih sala, dogodovstina na koje mozemo da se smejemo jos tri zivota...a ne podsmevamo se nikome... АлександраВ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Ma dajte, pa smejemo se na svakoj službi. Dobro je to. Sećate li se teme crkvenjak? [emoji23] Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију emilija је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 2 часа, sanja84 рече Mislim da čovek može sam po sebi primetiti kad upada u ovaj greh..kad je onako veselo od srca, a kad je greh...meni generalno smejanje i kikoćenje smeta... baš je fuj..pogotovu u društvu kada se neko došaptava i kikoće- to mi je nekulturno u najmanju ruku. Smeh je radost, naravno da mozes razlikovati salu i podsmeh ali kad iskljucis " mikroskope za telesne stvari" sto kaze o. Jovica onda upalis duhovne oci i svaka tvoja sala ne moze biti zlonamerna. Nemoj mesati greh i kulturu. ? sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 54 минута, Adelaida рече Kakav si to covek ako ti tudji smeh smeta... Doista čudan zar ne... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 1 hour ago, sanja84 рече Doista čudan zar ne... Ne. Poznajem prilican broj razocaranih ljudi kojima smeta tudj smeh i smeh uopste. Лидија Миленковић, АлександраВ and sanja84 је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Управо сада, Adelaida рече Ne. Poznajem prilican broj razocaranih ljudi kojima smeta tudj smeh i smeh uopste. Misliš da ima veze sa tim? Pa...ne znam, možda... Čitala sam jednom o tom smehu u jednoj knjizi- ne sećam se kojoj inače bih je dala da i drugi pročitaju...dobro bi bilo za diskusiju...i baš je lepo opisano sve od početka do kraja...i posle toga sam počela drugačije da gledam na to... a i dosta se ljudi neiskreno glasno smeje i to me baš nervira ili terapija smehom u medicini...to je strašno...samo da vidiš na šta to liči... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 5 часа, Задње Време рече еуфорично осећање радости кад добијемо неов скуп телефон, нова кола. A euforicno osecanje kada dobijemo dete, kada postignemo licni uspeh u nekom polju u koje smo ulozili mnogo truda, kada neko nama blizak postigne uspeh...kada ta euforija nije zbog materijalnog? Mozemo li se, po tebi tada smejati i skakati od radosti u euforiji ili nas i tada djavo obmanjuje? Mozemo li se radovati svakom novom danu koji svane, zori, izlasku Sunca.... Mozemo li se radovati sto smo zivi i zdravi mi i nasi bliznji...mozemo li trcati i smejati se od srece ili cemo sedeti i razmisljati o prolaznosti zivota mrtvi i pre smrti, sivi i ubijeni u pojam, dok nam se misici na licu umesto osmeha grce u neprirodan kez nalik hijeninom osmehu? Mmm? АлександраВ, "Tamo daleko", Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 7 минута, sanja84 рече Misliš da ima veze sa tim? Pa...ne znam, možda... Čitala sam jednom o tom smehu u jednoj knjizi- ne sećam se kojoj inače bih je dala da i drugi pročitaju...dobro bi bilo za diskusiju...i baš je lepo opisano sve od početka do kraja...i posle toga sam počela drugačije da gledam na to... a i dosta se ljudi neiskreno glasno smeje i to me baš nervira ili terapija smehom u medicini...to je strašno...samo da vidiš na šta to liči... Generacijo, generacijo al ga ti komplikujes. ? sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 14 минута, sanja84 рече Čitala sam jednom o tom smehu u jednoj knjizi- ne sećam se kojoj inače bih je dala da i drugi pročitaju...dobro bi bilo za diskusiju...i baš je lepo opisano sve od početka do kraja...i posle toga sam počela drugačije da gledam na to... O kom smehu? Mislis citala si o smehu generalno ili o vrstama smeha...ne razumem te. O smehu se ne cita, nema upustva kako se smejati...ili si blagosloven zivotnom radoscu pa si nasmejan i smejes se ili jok... Moje licno misljenje je da su ljudi koji se ne smeju razocarani a razocarenje vodi u uniniju...pa svako neka vidi gde je... Kladim se da u paklu nema ni smeha ni osmeha... АлександраВ, Лидија Миленковић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 Зипа кад је мане лако засмејати, дал деца дал грешке при појању... Ту нема лажи нема преваре. А што сам смејала кад била беседа о пророку Јони! Крије се човек под лист од тикве. Adelaida and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 koliko je sumorno vreme. da se ne smeje čovek kako bi mu bilo. treba se naučiti prihvatiti šalu, zezati se na svoj račun. onda neće biti problem ni na tudji. prihvate da si takav. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 55 минута, Liga Džentlmena рече Generacijo, generacijo al ga ti komplikujes. ? https://m.facebook.com/Nasmejsejebogati/ "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 10 часа, Задње Време рече Људи мешају радост са еуфоричним осечањима попут заљубљености, смеха, еуфорично осећање радости кад добијемо неов скуп телефон, нова кола. Има радост од Бога и радост која долази од ђавола. Библија каже да у двору доброг господара и слуга је обучен једнако лепо као и син, па их је лако помешати. Е тако је ђавоља радост заоденута еуфоријом и смехом а радост која је по Богу тихом животном радошћу. која се огледа у осмеху који не напушта човека током целог дана. Радост по ђаволу је кратког даха, пар минута. А Радост која је по Богу стално прати човека као Божија благодат која испуњава његов живот. Da, to je ta razlika....sto covek moze da vidi u sebi ako paznljivo i iskreno posmatra tj da li je to cisti smeh ili je oblozen naslagama svega i svacega (gordosti, stavljanja drugima do znanja da nam je super, skrivenog podsmeha i slicno) Cist smeh cisti dusu, nema veze gde te zadesio a nesikren ostavlja recke........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 15, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 пре 7 часа, Драгана Милошевић рече Ma dajte, pa smejemo se na svakoj službi. Dobro je to. Sećate li se teme crkvenjak? Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију I secam se i citam stalno iznova, evo mi link na desku..i otplacem svaki put:)))))))))))))) Je l' to Zeljko bio autor??? I zasto nema vise???? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука