Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Да ли бисте били у браку с неким са другог форума? Zezaj se ti, ali nikome ne bih preporučila da se petlja sa onima sa "Borbe za veru" . Možda neki fapadžija sa Bureka hahahahaha Плутон, RYLAH, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Националност је, мени, најмање битна, далеко ми је најбитнији партнеров, тј. партнеркин "интелектуални капитал" /притом не мислим на значење које овај појам има у економији/. Каже мени један српски интелектуалац: - Не треба мени жена да са мном бистри политику. Мени треба смерна, поштена жена, кућевна, да имам скувано, опрано, да ми гаји децу и да је ту кад се сјебем да не морам увек у кафану. А што се тиче памети, само нек није ретардирана и одлично! Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ово је рецимо мене саблазнило Paradoksologija, Juanito, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Samo da nije rvatica il šiptarka sve ostalo mož da prođe. Кратос, kordun, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Помало је смијешно, на неком ниском црно-хуморном нивоу, али оно што је битно јесте да има истине у томе, тј. постоји подлога за ово његово размишљање у реалности. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Кад будеш са 3 одједном онда се јави jok sefe, ja sam postena sirotinja, samo jedna zemska, jest da sam zaostao, ja sam inace sa brda sisao... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ljudi, cavke kad vam krenu piti mozak, ne vredi nikakvo psovanje, to je za alapace ne za muskarca, trpis nekoliko sekundi kolko moze da se izdrzi a onda nesto vredno u kuci slomiti i mir je zagarantovan, ja nisam nikad imao probleme, sa zenama ne vredi dugo raspravljati, prosto genetski nemamo toliku jezicinu, ko spadne na verbalne duele sa zenom, taj je pristao na njeno oruzje, tj. nije normalan. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 jok sefe, ja sam postena sirotinja, samo jedna zemska, jest da sam zaostao, ja sam inace sa brda sisao... али ћелава латиница... Ко схвати, схвати. Ко не, нек ми се јави у ПП Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 али ћелава латиница... Ко схвати, схвати. Ко не, нек ми се јави у ПП ja imam samo ovu americku tomahawk tastaturu zbog kodiranja, drugaciji je raspored za nasa slova i ne ide mi na ruku, a inace ne pisem nista ako ne mogu zavrasiti za 10- 15 sekundi, zato nema ni velikih slova ni zareza, osim gdje bas mora, prosto da nerviram ove picajzle po forumu sto se visoko drze Рапсоди and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Помало је смијешно, на неком ниском црно-хуморном нивоу, али оно што је битно јесте да има истине у томе, тј. постоји подлога за ово његово размишљање у реалности. Која подлога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Многи Срби прижељкују такву жену /или се бар тако представљају/. Баба је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Која је најлуђа међунационална комбинација коју сте видели? Моја је дефинитивно и без конкуренције Туркиња, милитантни националиста и тексашки реднек. Justin Waters, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Zauvek il' samo večeras? Cuj zauvek Tu sam ja jos. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Која је најлуђа међунационална комбинација коју сте видели? Posto kod nas u CG i dalje vlada plemenska podijela, a po porijklu iz pomenutih nahija se stosta moze reci o mladoj i mladozenji, ja znam neke lude medjuplemenske kombinacije, a medjunacionalne...hhmm, pa ima tu nekih crnogorsko-ruskih / crnogorsko-italijanskih ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Posto kod nas u CG i dalje vlada plemenska podijela, a po porijklu iz pomenutih nahija se stosta moze reci o mladoj i mladozenji, ja znam neke lude medjuplemenske kombinacije, a medjunacionalne...hhmm, pa ima tu nekih crnogorsko-ruskih / crnogorsko-italijanskih ... jesi ti humljanin ili dukljanin, mislim jesi li covjek il nisi Natasa. and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука