Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Бре како вас није срамота нападате ............на фино и добро чељаде........ако вас иритара његово писање.........заобиђите......шта се качите.

И после само Рапси....безобразна, покварена, злонамерна, боцкајућа..........а ви сви остали врли фини......... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

12654593_1070710942985165_71798154021024

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

nevina si i neukaljana

Е то је решење  енигме   :smeh2:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Е то је решење  енигме   :smeh2:

Važi. U svakom mogućem smislu si uzvišenija i čistija od svih i zato imaš pravo odozgo da pljuješ po svima, posebno udatim/razvedenim majkama.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Studira onaj ko ima obezbeđene uslove za to i odgovarajuće materijalne mogućnosti, a ne onaj ko je najpametniji.

Inteligencija mnogih ljudi, koja je mogla značiti ovom narodu, izgubljena je samo zato što oni nisu imali uslove za studiranje, a njihova mesta su zauzeli manje kvalitetni ljudi.

Поред тога што си опет промашио, уопште ниси одбранио свој став да лепе девојке имају углавном узак поглед на свет. 

Да си ето имао прилику да студираш могао би да упознаш људе различитих капацитета из различитих друштвених слојева... Него мани сада то, што је за тебе много битније имао би прилику да упознаш доста лепих девојака и видиш њихов поглед на свет. То би наравно било могуће једино ако не кренеш да их сабијаш са твојим погледом као што радиш овде. Тако би те свака одмах откачила. 

Подели на овим сајтовима

nevina si i neukaljana

Е то је решење енигме :smeh2:

Не знам како код тебе рапсодијо у облацима, али код мене у селу такве зову бабадевојкама :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Važi. U svakom mogućem smislu si uzvišenija i čistija od svih i zato imaš pravo odozgo da pljuješ po svima, posebno udatim/razvedenim majkama.

Оно горе је наравно био зез.........опусти се бре мало........изађи из система........дефиниција.........и већ сажваканих  понуђених решења.

Само се шалим ...........аман људи јел ико зна да се зеза.

Какве бре мајке и удате жене ........о чему причаш.............ти стварно мислиш да ја знам ко је овде на форуму од женског света.......заведен и разведен........па шта је са тобом......интересује ме ко лањски снег.

Озбиљно ми подмећеш причу да имам нешто против удатих  и разведених жена.............

То је само твоја пројекција мене.................која нема везе са истином.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...