Кратос Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Nenad P Данче*, Volim_Sina_Bozjeg, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 @Paradoksologija as Brennan aka Bouns http://clickcultural.com.br/series/serie.personagens-bones_-18.html i https://www.pinterest.com/MatthewDehBaker/fiction-addiction/ Данче*, Ненад Р., АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 17 hours ago, Debora рече @ParadoksologijaSarah Connor Ах, какав комплимент! Завидим... Лапис Лазули, aliluja, Debora and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 34 minutes ago, Kratos рече Nenad P Баш лепа гибаница, али је флаша много мала. Н И Н Е, АлександраВ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 2 hours ago, Grizzly Adams рече Ах, какав комплимент! Завидим... Ево и теби онда да не будеш љубоморан. Али као либертаријанцу, лично мислим да ти ово више лежи. Џуманџи, АлександраВ, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 @-Владимир- https://www.pinterest.com/maryomoore/heroes-for-novels/ Volim_Sina_Bozjeg, АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 @Џуманџи АлександраВ, Volim_Sina_Bozjeg and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 'Де ми нађе ову неморалну? АлександраВ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 5 minutes ago, Џуманџи рече 'Де ми нађе ову неморалну? Немој да те чује Парадоксологија да се гаћаш таквим епитетима. Жена је била независна, јака и апсолутно незаинтересована ко шта мисли о њој. Чуј неморална... Шта је то пар туђих мужева ? А и поштено их је вратила власницама, у првобитном стању. Ayla and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 On 10/14/2016 at 12:48, Broken рече Nismo u istoj poziciji. Mislim ruke su mi vezane. Ti si videla moju sliku pa me porediš sa Bosiljčićem a ja tvoju sliku nisam nikad video...doduše samo oči i brkove...ništa više. Ko nindža izgledaš. Odlicno tebi ide i u neravnopravnoj situaciji koliko vidim, taman posla da je ravnopravna Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 On 10/14/2016 at 11:26, -Владимир- рече @Живана Volim_Sina_Bozjeg and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 @Снежана Маја Узелац Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Da sam javna licnost, bila bih Jova Radovanovic, jer kidam kucanje na zamisljenoj pisacoj masini i imam veliki noooooooooossss... Volim_Sina_Bozjeg, Рапсоди, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Za ozbiljno-to što jesam. Za onako,razbibriga pogled na svet-Monika Beluči,a ponekad Merila Strip Драшко and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 21, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2016 Џуманџи добила комплимент Драшко, Караконџула, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука