Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Ali najbolje, prošle nedelje sam bio na tehničkom, i bi sve u redu. Kao samo sitne kvari, ništa ozbiljno. Ali plati € 500. I to ne bi mala radionica. Sad u sredu mi blokira kočnica, hajde ponovo u radionicu: Pukla vakum pumpa na generatoru, ulje se izlilo... Menjaj ceo generator, plati ponovo € 700. Dva dana kasnije mi izgore auto! Cool, fino, zar ne... :) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Fiat Panda, stari model, 13 l bennzina trosi na autoputu, pre desetak godina pozajmio ja Pandu i od Brixena do Modene i nazad potrosio benzina kao Konkord ... Kontrolisao sam da mi ne curi benzin negde ali nije ...

Samo za sheike ... :)) 

fiat-panda-img-20181025053814.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Dragi рече

Ali najbolje, prošle nedelje sam bio na tehničkom, i bi sve u redu. Kao samo sitne kvari, ništa ozbiljno. Ali plati € 500. I to ne bi mala radionica. Sad u sredu mi blokira kočnica, hajde ponovo u radionicu: Pukla vakum pumpa na generatoru, ulje se izlilo... Menjaj ceo generator, plati ponovo € 700. Dva dana kasnije mi izgore auto! Cool, fino, zar ne... :) 

Tako ti je bato moj kad vozis Opela.:)))

Znas sta je zajednicko popu i mehanicaru: 

Rade opela. :ani_biggrin:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Bilbija рече

Fiat Panda, stari model, 13 l bennzina trosi na autoputu, pre desetak godina pozajmio ja Pandu i od Brixena do Modene i nazad potrosio benzina kao Konkord ... Kontrolisao sam da mi ne curi benzin negde ali nije ...

A gde si ti video da kocka moze da se manje kotrlja od lopte?:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Flojd рече

Tako ti je bato moj kad vozis Opela.:)))

Znas sta je zajednicko popu i mehanicaru: 

Rade opela. :ani_biggrin:

Kaže devojka momku, kaži mi nešto pokvareno.

- Boš pumpa kod opela :D

Подели на овим сајтовима

Dobro mi je služio, devetnaest godina. Ali može biti da su ovi u radionici sad pre neki dan na popravku/tehnički napravili fuš. Sutra moram da kontaktujem odmah osiguranje.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Dragi рече

ko te ter'o da vozis ove malecke automobile. DA je malo veci trebalo bi vremena da izgori...

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bilbija рече

Trosi ko zena.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, haveaniceday рече

ko te ter'o da vozis ove malecke automobile. DA je malo veci trebalo bi vremena da izgori...

I love it small and beefy pa kad uletim u krivine kao na rolerkosteru zbog čega niko nije voleo da se vozi sa mnom :coolio:

Ja sam gradski vozač. Na duge vožnje zadremam. Autoputevi nisu za mene.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Dragi рече

I love it small and beefy pa kad uletim u krivine kao na rolerkosteru zbog čega niko nije voleo da se vozi sa mnom :coolio:

Dragi vozi ko da njegovi saputnici imaju 9 zivota.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Dragi рече

Ni za mene. :takeoff:Kad ja vozim, svi se mole. :smeh1:

IMG_20200712_155909.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...