Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Ништа не брини безбедан си. Оклопљен је, не могу да уђу ни са базуком. Гоцу мож да пустиш ако баш оћеш...

:laugh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Audi, Toyota, model nije bitan... :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Просечан србенда рече

Kakva stvar.

Nazanimljiviji detalji su mi bili, rucna kocnica, bocna stakla, brisaci, kompas, kontrola brzine, i najaca fora je bila za felne, nije mogao da nadje gume za 16 tice otiginalne pa je morao da kupi 18 tice. 

A najaca fora je da nisu mogli lamborginiju da isplate motore i ponudili su im u zamenu jedan auto a lambo je odma pristao. ??

Ludo burazere ludooo. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Flojd рече

Kakva stvar.

Nazanimljiviji detalji su mi bili, rucna kocnica, bocna stakla, brisaci, kompas, kontrola brzine, i najaca fora je bila za felne, nije mogao da nadje gume za 16 tice otiginalne pa je morao da kupi 18 tice. 

A najaca fora je da nisu mogli lamborginiju da isplate motore i ponudili su im u zamenu jedan auto a lambo je odma pristao. ??

Ludo burazere ludooo. 

Да баш луд ауто:) А мене одушевљава то што су се толико трудили да унутрашњост личи на кокпит авиона, што би се рекло њихов ентузијазам. Екран ме одушевљава. Снага v8 мотора је такође запањујућа као и његов звук:) Спољашњи изглед:unbelieveble:

Јел под контролом брзине подразумеваш подешавање рада турбо компресора?

Овај модел Вектора има амерички v8 мотор а у модел w12 су уграђивали ламборгинијеве моторе, тај модел је новији, па су вероватно са већ прослављеним w8 овим моделом извршили траму :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Просечан србенда рече

Да баш луд ауто:) А мене одушевљава то што су се толико трудили да унутрашњост личи на кокпит авиона, што би се рекло њихов ентузијазам. Екран ме одушевљава. Снага v8 мотора је такође запањујућа као и његов звук:) Спољашњи изглед:unbelieveble:

Јел под контролом брзине подразумеваш подешавање рада турбо компресора?

Овај модел Вектора има амерички v8 мотор а у модел w12 су уграђивали ламборгинијеве моторе, тај модел је новији, па су вероватно са већ прослављеним w8 овим моделом извршили траму :)

Ne, na putnu brzinu.

Ako sam dobro skontao on ima i foru da steluje jacinu zvuka u kokpitu. Valjda je tako ako sam dobro skontao. 

Pa stari su dali taj sa V8 motorom. 

Inace ako sam dobro skontao on je imao 650 ks sa dva turbo kompresora a Laboov 450 ks.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Legenda. @Flojd, sta velis, a? Jesu ga uglancali, nema sta.

...

313f26c277ab77ee76ec6bd905609ebc.jpg

https://www.pinterest.com/pin/38139928078825498/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

...

Dali su mu malo savremene note.

Bas ono sto smo pricali, nekako ta stara vozila imaju dusu, i kada se prisaraju sa nekim savremenim ruhom dobiju bas onaj pravi smek. 

Vidis felge nisu fabricke, rekao bih da su najvece koje su isle na njega bile 17tke, a da su ovo 19ke ili 20tice posebno pravljene, cak je ceo enterier u savremenom ruhu osim table i volana  cini mi se.

Pozadi trkacki kavez, ma bruka kakva makina jos ako je ispod biturbo morot. ?must have...

Spremam emisiju u kojoj cu da osavremenim jednog tristaca tj da crtam. ? Da ozivimo legendu u jednom savremenom ruhu sa, naprimer, jednim 2.5 motorom iz BMW -a. Al to samo na crtezu. Hehe

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

...

Ja sam vise ljubitelj Americkih misica. ?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

WWW.PINTEREST.COM

Jan 23, 2019 - This Pin was discovered by AndreasRamzik...

A sta mislis za nesto ovako?

Ili 

WWW.PINTEREST.COM

Feb 24, 2019 - This Pin was discovered by Stefon Pryce...

Ovako?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...