Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 18 часа, Flojd рече

Evo jedan zwwnski autic. 

super je, samo sto nema cetvoro vrata...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, JESSY рече

super je, samo sto nema cetvoro vrata...

Pa da mozes decu da vozis. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Flojd рече

Pa da mozes decu da vozis

:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
пре 11 часа, Grizzly Adams рече

red-roadster-model-y-1.jpg

Sexy baby! :coolio:

Ni pet, ni sest nego najskuplji auto na svetu. Hehe

Ajmo nesto pristupacnije. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Flojd рече

Ni pet, ni sest

Nego sedam...

@Grizzly Adams 

Brate, kakvi su ti to krshevi, gledaj sta je auto...

vehicle_ad_standard_image_10a9670f7c49b5

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams 

A gle ovo - imaju i fanclub u Murici. Ko bi rek`o...

...

ccf1c61bbc2b5057fcd829fad03e4944.jpg.1d8c914e7d93155adae3b5735ba04618.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

...nego sedam...

@Grizzly Adams 

Кад је мој стари тамо 70-и неке дотерао, мајка погледала са терасе и викнула ”јао, колики ауто!”... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

Nego sedam...

@Grizzly Adams 

Mislis sedamsto pedeset.?

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Ево један скроз луд ауто - Резвани Тенк:

u-https-s-aolcdn-com-dims-global-dims3-G

https://www.rezvanimotors.com/#rezvani-tank-specifications

Возим једном кроз Лос Аранђеловац и стаје поред мене један, уплашио сам се...

Па ме баш занима да видим који манијак вози тако нешто, пођем мало напред да му погледам кроз прозор, кад оно брадер Џејми Фокс, реко свака част бро... :)

889427-jamie-fox.gif

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Grizzly Adams рече

Резвани Тенк

Brate, ovo mora da trosi k`o FAP. A i ruzan je, kako ce me cure u ovome...

Подели на овим сајтовима

Inace, "Fica" je, osim u Italiji i kod nas, pravljen jos i u Austriji, Spaniji i Argentini. Napravljen je u kolicini od oko 2,8 miliona primeraka. :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

On 29.10.2018. at 21:22, Лубеница рече

Добро мало сам глупа понедељком :)))

Joj, blago tebi kad je ponedeljkom, imanaskojima se to  se to cesce desava u toku semice. ??

Подели на овим сајтовима

On 21.10.2019. at 20:39, obi-wan рече

Inace, "Fica" je, osim u Italiji i kod nas, pravljen jos i u Austriji, Spaniji i Argentini. Napravljen je u kolicini od oko 2,8 miliona primeraka. :)

Vise nego Wv buba.

On 21.10.2019. at 20:04, Grizzly Adams рече

Ево један скроз луд ауто - Резвани Тенк:

u-https-s-aolcdn-com-dims-global-dims3-G

https://www.rezvanimotors.com/#rezvani-tank-specifications

Возим једном кроз Лос Аранђеловац и стаје поред мене један, уплашио сам се...

Па ме баш занима да видим који манијак вози тако нешто, пођем мало напред да му погледам кроз прозор, кад оно брадер Џејми Фокс, реко свака част бро... :)

889427-jamie-fox.gif

Samo old shool.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

On 21.10.2019. at 14:36, obi-wan рече

Brate, ovo mora da trosi k`o FAP. A i ruzan je, kako ce me cure u ovome...

Ништа не брини безбедан си. Оклопљен је, не могу да уђу ни са базуком. Гоцу мож да пустиш ако баш оћеш...

/

Изађем на кафу и налетим на неке руске пилоте... шта ти је малер... :smeh1:

Неки баја испред кафића вози Ламбо Урус:

lambo-urus-production-renderings-3.jpg

WWW.LAMBORGHINI.COM

Urus Lamborghini: technical specifications, performance (top speed and acceleration), design and pictures of the new Super SUV

А ја се зезам по форуму уместо да правим паре... Хркљуш.

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...