Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Ја  би  нови  пунто.Ови  моји  у  кући  само  купују  половњаке  странце,

и говоре, ''овај ће  да  сарани  два  нова  пунта'', аман  човече кажем ја

мужићу,

возили смо бубу  младу 39.г., немца и саранили крш  застава,

дај  да  купим  бар  југића  од  500  јеврића  па  да  га  крпим

сваки  дан, само  немој  више  те  ино-половњаке... pravopop

Подели на овим сајтовима

Ја би воело био који ауто, само да има  лепе бандаже (незнам како се правилно каже код вас) .

На ово мислим

Постављена слика

Али не овавке неке још моћније

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

А ово сте заборавили ?

Постављена слика

Де смо заборавили... Владика Григорије има исти, само у црној боји.

Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство.

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

Гледао сам један снимак на коме се види да в. Григорије улази у Масерати...

Istina vladike Artemija.mpg

Можда овај модел аутомобила користи када иде на фудбал...

Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство.

- јрм. Сава (Јањић)

Подели на овим сајтовима

Meni se svidja svaki samo da je u ispravnom stanju. (auto nam je vec dugo kod majstora) 0409_feel

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Jest brate cetiri noge i volan. :)

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...