Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 јесте, да. извини што сам ти гурнуо прст у око ... имам два реторичка питања: 1. који ти ауто возиш? 2. који горепоменута госпођа ауто вози? иначе поента поседовања кола је да му се не ишчупа мењач, не отпадне седиште, не одломи ручна, мотор да је малтене вечан, пали зими и лети подједнако, има грејаче мотора и еркондишн. и ништа мање од тога. укратко да се не распада. живци ипак више коштају него сами делови, да не причамо о летњим или зимским условима вожње. молим те. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Kako mislis 'gurnuo prst u oko'? Nisam razumela......uopste. Takodje ne razumem ova pitanja ali odgovoricu ti: 1. Trenutno me drugi voze.......pre toga vozila vise modela. 2. gospodja ima nekoliko automobila A sto se tice tih nebuloza koje si naveo pre ce se desiti u polovnom autu nego novom Jugicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 http://www.motoroads.com/2005-opel-corsa-razlog-pic-1-63.jpeg E ovaj je bas sladak jer ga ja vozim!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 ја ти наведох разлоге које сам ја или моји пријатељи или родбина доживљавали, а ти их називаш небулозама. реторичко питање је ту да сама себи одговориш да ли је неко од вас две имао југа и која су лична искуства са таквим кршом. иначе, видим да сам изазвао емотивну реакцију а не разумну, па се због тога извиних. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Opusteno.....jedno vreme sam vozila Jugica i nisam imala probleme kao ti. Isla sam logikom koliko para toliko muzike a i odrzavan je redovno. Takodje, vlasnica pomenutog casopisa je vozila Jugica, mislim da ne postoji nijedno auto na svetu koje ona nije probala.....mislim zar ima neko ko nije vozio Yuga? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 аха, има и таквих срећника 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Ја исто гласам за Југа. 0104_cheesyМени ауто служи да се превезем од места А до места Б. Марка аута је апсолутно неважна.А пошто сам ја локалпатриота не видим зашто бих финансирала туђу аутомобилску индустрију кад постоји наша. А најважније од свега је: можеш да се паркираш где хоћеш. "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ja sam za audi a3....od tačke a do tačke b,takodje.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 inače vozim..... i to baš u ovoj boji.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 nego čuo sam da su od nove godine obavezna svetla za maglu,jel neko zna dal je tačno ili ne.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ina?e vozim..... i to baš u ovoj boji.... Pa i ja ne bi odbila Mercedes a dok to ne bude vozim istu boju,doduše juga... 0914_sport.gif' class='bbc_emoticon' alt='0231_newspaper' /> "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Ево,да мало обновим ову тему 0104_cheesy Seat Ibiza је по мом мишљењу веома добар аутомобил,тј. одличан однос цене и квалитета,симпатичан ми је и Renault Clio,али да има петора врата,и ту је супер Renault Megan,само што је прескуп за одржавање. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 У Москви је нисан кашкаи фактички народни ауто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 moj stric je u moskvi vozio mitsubishi carismu...prešo oko 400 000 km bez kvara...samo menjao ulje,filtere i tako to Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Пре неки дан угледах на ауто путу ауто од позади, и баш ми се свидео. У питању је Hyundai Sonata. Не знам какав је за одржавање, али изгледа лепо... Видим кошта од 3 до око 9 иљдарке полован. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26.php?categoryId=26&search-page=0&tags=W10%3D&tagsMulti=W10%3D&showonlypicture_pt=false&shownoprice_pt=true&showuserads_pt=false&showdealerads_pt=false&datelimit=0&search-advertiser=0&brand=116&model=1373&price_from=&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&tag_142=0&tag_36=0®ion=0&country=0&=Tra%C5%BEi Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука