Гости Guest Макс Написано Август 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Стиго ми пунто... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Брате, да часташ, ваља се... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Jasta!Makse,dugujes pivce! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2009 nek je sa srecom i nek te dugo sluzi brate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ja Opel korsu imam. nije los autic :cheesy2: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Супер, Макс. 0102_laugh Треба да частиш. 319.gif А на следеће литургијско сабрање отаца и братије са форума, да дођеш и повезеш с тобом још 4 особе. Ок? 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Ceco,a sestara?Ili se mi necemo sabirati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Кад се каже братија подразумевају се браћа и сестре. Мислим, нигде никад нисам видела да се каже сестрија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Nisam ni ja.Nego pitam tebe ki strucno lice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantelija Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Evo.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ???? ????????? ??? ?? ?????? ??? ??? ???? ? ?? ??????? ?! 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Мој ауто! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Макс Стиго ми пунто... Imas izuzetno zahvalan i dobar auto i naravno neka je sa srecom. Ja sam se vozila u raznim automobilima ali koliko god se otimala uvek nakraju priznam da je Mercedes moja prva i jedina ljubav. Samo bih njega vozila....ostalo ne bi ni postojalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Генерално свиђа ми се BMW. Али то је за уздисање и маштање. Овај ауто бих купила да имам новца и да у опште имам у плану да пазарим ауто А била бих сасвим задовољна да имам фићу,оног старог. Супер ми је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука