мирођија Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Onaj koji nemam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Fiat Multipla, 6 sedista JA bih ovog tako posedovao... Od vlasnika nisam cuo reci zamerke... Sjajan auto. Mozda se i nategnem za kredit... super autic!!! a kolika je cena? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Fiat Multipla, 6 sedista JA bih ovog tako posedovao... Od vlasnika nisam cuo reci zamerke... Sjajan auto. Mozda se i nategnem za kredit... super autic!!! a kolika je cena? E i ja sam sve vise odusevljen ovim autom. Prava pokretna soba... Pa, oko 4-4.500 kosta ona starija Multipla sa malim farovima. dok ova novija (2004. godiste i mladje) idu od 5-5.500 pa navise). Ima primeraka sa fabricki ugradjenim metanom.. Dzabe voznja... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Хвала на инфо. Како је кренуло, и ја ћу морати да купим нова кола. Одвано размишљам која би то била и овај ми је један од опција ... па кад полудим довољно на ова стара ето мене у новим брррррррррррм. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефрем Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство. - јрм. Сава (Јањић) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 audi amfilohije 3.0 ili antilopije...kako vam drago Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 почетниче, то је матори модел порше 911 карера. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 audi amfilohije 3.0 ili antilopije...kako vam drago што си безобразан dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Рецимо нешто овако: Chrysler pt cruiser Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Сигурно да међу овим свим возачима нису само жене. Нпр у тркаћим колима, ма дааааааај. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 наравски да нису, иначе не би било безбедно на улицама 0110_hahaha 0442_feel жене тркачи, абеседно .hvala. http://www.menstuff.org/issues/byissue/womenracerslist.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ma dobro, ima ih, ali ne koliko muskaraca trkaca. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Audi X6 А ово сте заборавили ? :group111: :group111: :group111: pravopop :bla: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука