Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 1 минут, ronin рече

Od dodatne opreme poseduje sve sto poseduju James Bond automobili +S400:smeh1:

Ma S500.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ma S500.

Jos nije isproban u praksi, moze da omane pa da skine neki satelit, posle ostasmo bez satelita:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ronin рече

Jos nije isproban u praksi, moze da omane pa da skine neki satelit, posle ostasmo bez satelita:smeh1:

Замислимпогоди месец и рацпи га на два дела. И добијемо два не природна сателита. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Замислимпогоди месец и рацпи га на два дела. И добијемо два не природна сателита. :smeh1:

и много проблема

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ronin рече

и много проблема

Неће имат интернета. ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Неће имат интернета. ?

https://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/sta-bi-se-dogodilo-sa-zemljom-kada-bi-udar-asteroida-unistio-mesec/j455j5c

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Mali Marko рече

images panda.jpg

Практичан. За све услове.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

СÑодна ÑликаРезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за бÑба ÑÑаÑа

СÑодна Ñлика

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Smaragdni kamičak рече

18v2hhqnlkkzujpg.jpg

...

Shalis se, je l` da?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Alegzandar рече

Mrki, ocete li moci svi stati_ xD

Колико је ситан а динамитан може и на крову да нас носи комплет :ok:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

On 9.11.2018. at 17:59, obi-wan рече

...

Shalis se, je l` da?...

Što bi se šalila? Divna buubiiicaaa! girl_smiley

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...