Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 9 часа, Zoki1988 рече

lamborghini-aventador-2018-lamborghini-aventador-s-black_6101056225.jpg

Preduhitri me. ? Lambo je Lambo.

A pazi sad. Isti model kroz epohe. Svski jprica svoju pricu.Najbolji ultimativni trkaci ikada.

maxresdefault.jpg

00e0e_cjbx0ss368K_1200x900.jpg

images.jpeg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Нифада рече

Toyota Yaris Hibrid je energična,tiha i lagana za vožnju,inteligentna i pouzdana,pruža udobnost i daje vam vetar u leđa,mislim Toyota :),tako piše u opisu auta,a nemamo razloga da ne verujemo japanskom proizvođaču automobila.Ja vozim jedan drugi auto koji ima Toyotin motor i veoma me dobro služi.Meni je primarna reč Toyota, ovo dalje,a posebno hibrid,je sekundarna.

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за toyota,automobili,foto

Moze, al samo 1.5 VVTI.

$_86.JPG

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, djordje.pesic рече

Konacno jos jedan fan hibrida :D 

Ma moze brate, i treba tako, nego treba to da zazivi malo vise da bismo mogli svi da teramo tako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Нифада рече

Ovaj  Mini Cooper mi je ipak najbolji,bolji od Toyota Yaris:)

2014 Mini Cooper Coupe #23

...

Mini je jedan od retkih modela danas koji i dalje ima svoje sopstveno lice. Jedna od nekoliko auto-legendi. :dobro:

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

qwRk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RnN01EQV8vMjNlMzVlNmQwMTg4OGZmNWExZWNkMTYyOGZhYmNhN2QuanBnkZMCzQJCAIGhMAE:D

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Кад већ идете у неке висине, мени се допада Масерати. Брат и ја смо давно гледали заједно једну турску серију, Езел, и тада ми се свидео аутомобил главног јунака, црни Масерати, беж ентеријер. Није превише накинђурен, не вришти, има стила.. као згодна жена у малој црној хаљини, лепе кривине, елегантно упаковане. :)

1200px-2014_Maserati_Quattroporte_S_Q4,_

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Рапсоди рече

qwRk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RnN01EQV8vMjNlMzVlNmQwMTg4OGZmNWExZWNkMTYyOGZhYmNhN2QuanBnkZMCzQJCAIGhMAE:D

...

Nema kabine...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

...

Nema kabine...

Него....седиште за двоје ??? ваљда је то пробни модел....?

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Него....седиште за двоје ??? ваљда је то пробни модел....?

Izgleda da je na baterije...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Izgleda da je na baterije...

Ради на водени погон https://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/prvi-automobil-na-vodu/916wgze

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...