Jump to content

Сликарство обојено православљем

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сличну тему смо имали пре више година, па можете видети где је настао овај клип,

који је дело наше бивше администраторке, Зорице, која је сада искушеница у манастиру Жича.

https://www.pouke.org/forum/topic/10692-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%B2%D1%83/

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Nisam sigurna da je naziv ove teme bas pogodjen :scratch_head: .Slikarstvo u crkvi je Ikonopis i Freskopis.A ovo je vise kao Slikastvo inspirisano Crkvom,ako se slaze postavljac teme & admin?

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

@Лапис лазули прва порука ове теме:

Повремено наиђем на неке занимљиве радове са црквеном тематиком који нису иконе али остављају добар утисак. Верујем да има још вас са сличним искуствима. Поделимо их на овој теми.

Подели на овим сајтовима

@Лапис лазули прва порука ове теме:

Da shvatam poentu teme i lepo je objasnjeno u prvoj poruci,sve jasno.Samo sa time u vezi mislim da naslov ne odgovara samoj temi.A volela bih konkretno da cujem Ivanovo misljenje o tome koliko je ovo bas tacan naziv,posto se on dosta trudi da bude precizan u izrazavanju na forumu.Hvala ti Dominika u svakom slucaju.

Подели на овим сајтовима

Онда можда бољи је назив "Сликарство у вези Цркве"? Или "Сликарство обојено православљем"?

Подели на овим сајтовима

Онда можда бољи је назив "Сликарство у вези Цркве"? Или "Сликарство обојено православљем"?

Da ni meni ne zvuci bas najsrecnije ovo prvo sto sam stavila,a svidja mi se ovaj tvoj potican naziv Slikarstvo obojeno pravoslavljem :)

Подели на овим сајтовима

@@Лапис лазули@@Dominika, хвала на идејама. У праву сте. Ни ја нисам увек сасвим задовољан насловима (између осталог, што је и са овом темом био случај) али некад збрзим да идеја не би стајала јер кад прође прави тренутак онда ми џабе добар наслов, ако ме разумете.  :kucanje:  Сарадња је увек добродошла. :grouphug123:Мислим да је сада много боље! :ok:

Узгред, наиђох на житије Св. Симеона Мироточивог у виду стрипа. Морам признати да је занимљива идеја а и лепо изгледа (има више на пречици испод).

%D0%B4%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BD-604x795.j

http://blok-vesti.com/%D0%BF%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BF-%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B5/

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...