Ayla Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Smatram da rukovodstvo foruma zna bolje od mene sta je dobro za mene i da ovo sto radis i ti i ovi koji te podrzavaju nije u redu. Ako je bilo neprimereno, a jeste cim je obrisano, to samo znaci da nije trebalo ni da se nalazi tu. A, ja osecam duznost da prenesem administraciji da se posebna paznja obrati na pojedince i pojedinke koji prkosno i dalje ostaju pri svojim stavovima po principu "takav sam - kakav sam" ne zeleci da se koriguju. Tebe za predsjednika! To se traži! Tako treba...neka si im rekao!!! OT- Molila bih te kao savjesnog forumaša da odgovoriš na temu...kao i mi drvce је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Nisam mislio na bukvalno hodanje levo desno.Ok.A šta ćemo sa onima koji nemaju savest i ne osećaju bilo kakvu grižu ili sud savesti za svoja dela? Ne bih sada znao, ljudska psiha je komplikovana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Ne mogu više da pratim šta ko piše, odoh da gledam slike forumašica ... samo sozercateljno, naravno Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 ja osecam duznost da prenesem administraciji da se posebna paznja obrati na pojedince i pojedinke koji prkosno i dalje ostaju pri svojim stavovima po principu "takav sam - kakav sam" ne zeleci da se koriguju. Još jedan razlog zašto Hristos nije imao ženu, jer bi ga ta žena vazda korigovala Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Ne mogu više da pratim šta ko piše... Нема сврхе пратити шта ко пише. Форум је све већи бућкуриш. Имам једну идеју за форум, предложићу је у теми за администрацију. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Još jedan razlog zašto Hristos nije imao ženu, jer bi ga ta žena vazda korigovala Otac njegov se nije ustezao. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 U Pismu piše. Ne pise da nema muskog i zenskog, niti se tako sta misli. Polovi nisu ukinuti doslovce, jer su deo licnosti, nego pise da se "ne zene, niti se udaju", sto je nesto sasvim drugo, tj. govori se da je polni/prirodni zivot prevazidjen blagodatnim/natprirodnim. Кратос and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Вероватно ниси прочитао, касније сам парафразирао ап. Павла из посл. Галатима у којој каже да у Христу Исусу нема ни Грка ни Јеврејина, ни роба ни слободњака, ни мушког ни женског. Што је управо то што ти кажеш. Pa moras lepse da se odrazis, inace ce citaoci svasta da pomisle... Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Pa moras lepse da se odrazis, inace ce citaoci svasta da pomisle... Хипотетичка исповест: - Оче, моја вера је пољуљана. МирославЈ је на форуму написао да нема више ни мушког ни женског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Хипотетичка исповест: - Оче, моја вера је пољуљана. МирославЈ је на форуму написао да нема више ни мушког ни женског! Ma ne gubi vjeru. Samo se nije odrazio...izrazio...ispoljio, kako je mislio. Dešava se ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Циљ живота је задобијање Божанске благодати. Тиме човек оснажује у себи и тајну покајања. А покајање је тежња ка благодатној промени. Хтењу бити другачији. Научити се да једемо од воље Очеве. Јер нас Отац воли какви јесмо. Али нас не жели какви јесмо, већ као есхатолошка бића. ПОУКЕ су медиј за узрастање у вери. А оваквим темама се ружи углед Форума. Тема чак није ни секташка, већ таблоидно-дијаболична. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Мајко мила, кол'ко вас има? Није питање да ли је Христос имао жену већ зашто није тј. шта би у мисији спасења било погрешно када би је имао. Ако је већ ствар толико проста, зашто нико до сада није дао озбиљан одговор? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Хипотетичка исповест: - Оче, моја вера је пољуљана. МирославЈ је на форуму написао да нема више ни мушког ни женског! To ti kazem... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Da je žena dobra i Bog bi je imao....evo odgovora Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Da je žena dobra i Bog bi je imao....evo odgovora NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука