Душка Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Намештено, лутка је у питању. Онај ко планира да остави бебу поред контејнера сигурно неће да јој купи нову одећу. Po čemu misliš da je lutka i da je odjeca nova? Ne bih rekla da je lutka.... Nažalost... Ovo je stvarno bolesno i bezdušno! "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 И тај читалац је баш показао хуманост. Усликао дете (ако је то стварно дете а не лутка), и није позвао полицију већ послао фотографију дневном листу! Ленка*, Душка and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 ... Телеграф Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Trenutno BOLESNI srpski MEDIJI , i BOLESNIJI NOVINARI ...piskarala najgore vrste ... primaju novac za najgore djubre od vesti u cilju povecanja apatije, defetizma i osecaja bezizlaza, koji su i onako na zavidnom nivou ... Nema stajanja .. moramo da shvatimo da smo najgore dno dna..i da nam treba usrecitelj i spasioc u vidu carobnjaka sa zapada.. Млађони and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 И тај читалац је баш показао хуманост. Усликао дете (ако је то стварно дете а не лутка), и није позвао полицију већ послао фотографију дневном листу! Још један разлог зашто мислим да је слика намештена. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Iskreno, i od sveg srca se nadam da je lutka. Ali ito je bolesno strasno. Davno sam rekla da vise necu citati novine, da cu ugasiti profil na fejsu, i ne znam sto mi to treba uopste. Koji bolesnici, ako tako povecavaju prodaju novina, stvarno su bolesni! "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Мала Анита Балаж (11) болује од рестриктивне кардиомиопатије, и једина нада је трансплатација срца и плућа... Има број за СМС помоћ 4818, сена 50 динара, па ко може нека помогне... Више информација на Фејсбуку : https://www.facebook.com/PomozimoAnitiBalaz?hc_location=stream Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 ЗА СУЗУ: Мали дечак, кога је напустила мајка брине о непокретном оцу (Видео) Све дјеца имају право на бежбрижно дјетињство, реченица је коју смо ових дана често понављали .Али да ли је баш тако? Ово је прича о дјечаку који живи сам са тешко болесним оцем, (ратним ветераном, до скора деценијским добровољним даваоцем крви), без икаквих примања,у трошној кући, препуштени сами себи. КОНТАКТ ТЕЛЕФОН ПЕТРА 066 839 682 Петар Ђурић, телефон: +387/66/839-682, Љељенча код Бијељине -Жиро рачун за уплате у Босни и Херцеговини: БОБАР БАНКА 5650020002662614 -Жиро рачун за уплате из иностранства: BENEFICIARY-IBAN: BA395652050000035122 NAME: PETAR (GOJKO) DJURIC STREET: LjELjENCA CITY: BIJELjINA, REPUBLIKA SRPSKA http://www.youtube.com/watch?v=pFBNtCvFRXk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ако је неко поставио ову тему , нека постави овде линк... ово ме баш дирнуло и морао сам да поставим, ово сам тек сад видео када је nana овде поставила линк. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 разделите овај линк по ФБ... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Молитва у невољи Господе Боже наш, Створитељу и Спаситељу рода људског, милостиво нас услиши и помози нам. Ти видиш немоћ нашу и страдање наше; немамо никога ко би нам могао и хтео ублажити невоље наше, никога до Тебе, надо и утехо наша. Aко су греси наши велики, милост је Твоја већа; опрости и спаси нас. Погледај милостиво на страдалну мајку, на сироту удовицу, на децу њену и све сроднике, и не допусти да страдање њихово премаши снагу њихову. Услиши Господе и молитве свих сиротих мајки, које само у Тебе гледају и од Тебе помоћ очекују; једини заштитниче и утешитељу малих и остављених. Пресвета Богородице, измоли милост од Сина Твога, кога си распета оплакала а васкрслога радосно поздравила, хитну милост и помоћ свим верним слугама Твојим. Боже помози и спаси. Амин. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Amin, amin Bože daj!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 (измењено) Молитве су услишене, слава Богу! Iz cijelog svijeta stiže pomoć za osmogodišnjeg dječaka i njegovog bolesnog oca Galerija Srna - 12.10.2013 14:52 Video Foto BIJELJINA - Iz svih krajeva svijeta stiže pomoć osmogodišnjem Gojku Đuriću iz Bijeljine koji se u teškim životnim uslovima sam brine o oboljelom ocu Petru /53/. Potresna medijska reportaža o dječaku kojeg je majka napustila prije četiri godine, a on se sa osmijehom na licu brine o domaćinstvu i ocu koji čeka tešku operaciju noge u Beogradu, pokrenula je humanitarnu akciju kojoj se odazivaju ljudi iz svih krajeva svijeta. Petar kaže da svakodnevno ima više od 400 telefonskih poziva ljudi koji nude pomoć. Novac, tehničku robu, igračke i slatkiše i danas donose brojne porodice iz dijaspore koje kažu da su ih suze njihove djece natjerale na vanredno putovanje iz NJemačke, Austrije, Švajcarske... Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je Đuriće i najavio gradsku stipendiju za školovanje vrijednog Gojka koji je učenik trećeg razreda osnovne škole, kao i izgradnju kuće na imanju u Gornjoj LJeljenči zajedničkom akcijom gradske vlasti i privrednika u regiji. Gojko veselo dočekuje nepoznate drugare iz svijeta i brojne ljude dobre volje koji bez prestanka stižu u njihov skromni dom. Raduje se darovima, obećava da će ostati odličan đak, ali njegova najveća želja je da otac ozdravi. Petar 16. oktobra ima zakazanu operaciju noge u Beogradu i nada se da će, kada ozdravi, opet moći da se brine o sinu i svom domu. http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Iz-cijelog-svijeta-stize-pomoc-za-osmogodisnjeg-djecaka-i-njegovog-bolesnog-oca-213499.html Измењено Октобар 12, 2013 од Martirije GeniusAtWork, obi-wan and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 @@Зосима, Ne zameri što sam ti ubacio ceo tekst! Evo i video priloga... Зосима and Vladimir Vlada је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука