Срђан Шијакињић Написано Октобар 5, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 moguce je ali na drugom serveru. ovde smo ograniceni sa slanjem mejlova na dnevnom nivou .... jedva je dovoljno za normalno funkcionisanje foruma. zadnji put kad smo slali - masovnu poruku - blokirali su nam mejl... tehnicki neizvodljivo trenutno. Па је л` се може нешто урадити да се дође до сваког члана, да се свима упути молба? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2011 Најбоље је да поставимо линк ка овој теми на нашим фејсбук профилима и да овде на насловној форума поставимо банер. Нажалост, наш сајт нема благослов за сакупљање икаквих донација на организованом нивоу. Може сваки појединац да издвоји колико може и жели и да пошаље на жиро-рачун породице. Andre Williams and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Најбоље је да поставимо линк ка овој теми на нашим фејсбук профилима и да овде на насловној форума поставимо банер. Нажалост, наш сајт нема благослов за сакупљање икаквих донација на организованом нивоу. Може сваки појединац да издвоји колико може и жели и да пошаље на жиро-рачун породице. То са банерима и линковима би било сјајно... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Мали Немања је примио прву туру терапије и лепо напредује. Међутим, друга је морала бити одложена јер фали још 5890 евра, крајњи рок је почетак септембра. Хајде, 6000 чланова по 1 евро. Или колико год по колико год... Линк ка свим обавештењима је у првом одговору. Како стоје ствари са слањем поруке свим члановима, је л решен проблем са сервером, извињавам се што нисам испратио? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Оче Иване, је л би могао неки мали банер да се постави на сајт, или на профил на Фејсу? Можда, ако треба да питам ове у групи Немањиној да дођу на форум да објасне све, ако некога интересују детаљи... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Замолио бих управу да промени назив ове теме у "Помоћ за оболеле малишане" и да је споји са другим темама на форуму као што је "Помоћ за Тамару". Ако мислите да је боље могле би ове теме да остану и као самосталне, а да све буду и у једној заједничкој, у којој би сви убацивали приче о деци којој је потребна помоћ и све потребне информације. Отац Иван је рекао да је у реду да направимо овакву тему. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Иначе, што се малог Немање тиче, прилив помоћи је мало слабији у последње време. Треба да се сакупи још 5940 евра до почетка септембра јер је то, како кажу у групи на Фејсу, последњи рок до када би требало да прими другу туру терапије. Иначе, требало је да је прими сада на лето, међутим, морало је бити одложено јер новац није скупљен... Иако група има 160.000 чланова узгред... Све информације се могу добити преко линка у првом одговору, можете видети садржај иако немате фејсбук профил. Ако неко, из било ког разлога не може да се обаести тако, само нека каже па ћу прекопирати у групу све потребна обавештења... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Иначе, што се малог Немање тиче, прилив помоћи је мало слабији у последње време. Треба да се сакупи још 5940 евра до почетка септембра јер је то, како кажу у групи на Фејсу, последњи рок до када би требало да прими другу туру терапије. Иначе, требало је да је прими сада на лето, међутим, морало је бити одложено јер новац није скупљен... Иако група има 160.000 чланова узгред... Све информације се могу добити преко линка у првом одговору, можете видети садржај иако немате фејсбук профил. Ако неко, из било ког разлога не може да се обаести тако, само нека каже па ћу прекопирати у групу све потребна обавештења... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Чисто да се мало врти на индексу тема... Углавном код малог Немање је мање више непромењено стање, кога не мрзи може да погледа, има лепих сличица Немањиних на Фејс страници...http://www.facebook.com/pages/APEL-ZA-POMOC-MALOM-NEMANJI/139457229400185. Иначе што се тиче мале Тамаре из Краљева, којој је потребно око 3 и нешто хиљада евра за лечење тумора на мозгу (има тема помоћ за Тамару), јуче су на више места у граду постављене кутије за скупљање помоћи, тако да се надам да ће се то брзо скупити... Мислим да су се и Делије укључиле у акцију... Требало би то да буде добро, помените их у молитвама, форумаши, и то ће помоћи да издрже док се ово ваљда скупи... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Налетео сам и на ову групу на Фејсу... http://www.facebook.com/draganmilica/info , ради се о Милици, девојци која је остала непокретна после саобраћајне несреће. Да би имала шансу да прохода потребно јој је 21 000 е за први третман матичним ћелијама у Русији, а после по 5 - 7000 е за наредне третмане... Знам да има превише оваквих сличајева да бисмо сви били у могућности да помогнемо свима, али ето не кошта ме ништа да окачим ово овде па можда неко буде могао да помогне некако. Ако ништа поменимо у молитви... Има прича детаљнија о девојци на групи, а сама група има 20 000 чланова, па ми се чини да је искључена могућност да се ради о превари - по логици, ваљда је за две године псотојања групе неко од толико људи проверио да ли је све регуларно. У сваком случају, постоји и број телефона на страници, за даља обавештења. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Налетео сам и на ову групу на Фејсу... http://www.facebook.com/draganmilica/info , ради се о Милици, девојци која је остала непокретна после саобраћајне несреће. Да би имала шансу да прохода потребно јој је 21 000 е за први третман матичним ћелијама у Русији, а после по 5 - 7000 е за наредне третмане... Знам да има превише оваквих сличајева да бисмо сви били у могућности да помогнемо свима, али ето не кошта ме ништа да окачим ово овде па можда неко буде могао да помогне некако. Ако ништа поменимо у молитви... Има прича детаљнија о девојци на групи, а сама група има 20 000 чланова, па ми се чини да је искључена могућност да се ради о превари - по логици, ваљда је за две године псотојања групе неко од толико људи проверио да ли је све регуларно. У сваком случају, постоји и број телефона на страници, за даља обавештења. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Новости : Serbian shop USA је направио мајице са ликом малог Немање и сав приход од њих иде за његово лечење. Мајицу можете видети овде : http://www.serbianshopusa.com/. Још 5740 евра фали, још нешто мање од два месеца времена има. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Видим да имају и мајице Националног удружења родитеља деце оболеле од рака, вероватно приход и од тих мајица иде у хуманитарне сврхе. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Људи има ли ико икакву идеју како да се мобилише типа сваки други члан овде, или било где, како, како да се дође до 3000 људи и да се замоли свако да да по 2 евра. И решен проблем, решено питање да ли ће мали да хода, да има нормалан живот... И мала Анђела, 12 година, потребна операција срца, хитна, 100 000 е... http://www.andjelaaleksic.net/... Има 8 милиона људи код нас, и кад поделимо на неке веће бројеве, то је 10 000 људи по 1000 динара, једнократно... Има толико људи сигурно који би дали, да некоме спасу живот... Волео бих да знам како поред толиких људи опет може да се не скупи ид а се оволико развлачи... :/ Смор. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Верујем да су многи форумаши уплатили, помогли... Али то не решеава ствар, појединачно ће баш тешко ишта да се уради... Само заједно само масовно... Маса је мама. Али како организовати хиљаде људи којима је заједничко само то што понекад бораве на истој интернет адреси... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука