Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Љубав Avocado, drvce and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 4 часа, Paradoksologija рече А... па могао је обе да позове на пиво, да се сви заједно лепо испричају Jedino pitanje je koja bi mi prva rascopala glavu... xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 10 часа, Ћириличар рече Your man card's been revoked. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 @Ћириличар http://mudrolije.org/sve-nam-diraj-burek-ne-najpoznatiji-svetski-kuvar-zestoko-uvredio-nase-obozavano-jelo/ Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 4 минута, Снежана рече @Ћириличар http://mudrolije.org/sve-nam-diraj-burek-ne-najpoznatiji-svetski-kuvar-zestoko-uvredio-nase-obozavano-jelo/ POD HANDZAR BATO! Аурор, Lady Godiva, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 2 часа, Аурор рече Jedino pitanje je koja bi mi prva rascopala glavu... xD @Juanito, а кад се мушкарци због страха од женског физичког насиља у потпуности одрекну друштва жена којима су привлачни, то није ни најекстремнији радикално лезбејско феминистички сепаратизам заснован на страху, већ имамо ли уопште назив за то? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече @Juanito, а кад се мушкарци због страха од женског физичког насиља у потпуности одрекну друштва жена којима су привлачни, то није ни најекстремнији радикално лезбејско феминистички сепаратизам заснован на страху, већ имамо ли уопште назив за то? Сестро слатка, па ваљда не морам да ти објашњавам шта мислим о Ауроровој фобији... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 5 минута, Paradoksologija рече @Juanito, а кад се мушкарци због страха од женског физичког насиља у потпуности одрекну друштва жена којима су привлачни, то није ни најекстремнији радикално лезбејско феминистички сепаратизам заснован на страху, већ имамо ли уопште назив за то? Trebalo je sa obe u isto vreme da se družim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Trebalo je sa obe u isto vreme da se družim? Да се дружиш, можда, немој то одмах друкче тумачити. Често је могуће дружити се са особама којима смо привлачни, чак и када осећања нису реципрочна. Вероватно њих две имају нешто заједничко ако се обема свиђаш, а можда се чак и не познају - што да их не упознаш, можда постану другарице? А ако се свиђаш устовремено двема потенцијално изразито физички насилним особама које би ти расцопале главу само зато што хоћеш са обема да изађеш на другарско пиво, онда поразмисли мало о сигналима које шаљеш, нешто ту не штима... Ћириличар and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Често је могуће дружити се са особама којима смо привлачни, чак и када осећања нису реципрочна. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече А ако се свиђаш устовремено двема потенцијално изразито физички насилним особама које би ти расцопале главу само зато што хоћеш са обема да изађеш на другарско пиво, онда поразмисли мало о сигналима које шаљеш, нешто ту не штима... Mislio sam figurativno, nisam mislio stvarno... Nisu nasilne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Аурор рече Mislio sam figurativno, nisam mislio stvarno... Nisu nasilne. Па понадала сам се да се бар шалиш. Али озбиљно, што мораш да их избегаваш к'о кугу? Не мораш ништа што не желиш, а још увек су људска бића чак и ако им се свиђаш. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 пре 5 минута, Paradoksologija рече Вероватно њих две имају нешто заједничко ако се обема свиђаш, а можда се чак и не познају - што да их не упознаш, можда постану другарице? Ma već smo se upoznali i znamo se. Ne znam jesi li me razumela... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 Управо сада, Аурор рече Ma već smo se upoznali i znamo se. Ne znam jesi li me razumela... Ма не знам јеси ли ти мене разумео - да ли се њих две међусобно познају? Можда постану једна другој другарице. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 14, 2017 Пријави Подели Написано Мај 14, 2017 @Juanito Danas sam sjedio u Laktasima sa svedskim gastosima. Bili smo s djecom, jer smo isli gledati neko zemljiste, pa nas oni pozvali na kafu i tako malo ih ispitao o zivotu u Svedskoj. Stariji su gastosi, i u Svedskoj su od 1980-te. Covjek mi onako malo opise stvari, on je naravno potpuno zadovoljan sa Svedskom, tamo ce vjerovatno ostati do kraja zivota u Laktase dolaze samo povremeno. Pitao sam ga za ono misljenje koje je italijan imao da Svedi nikad strance ne prihvataju do kraja i smatraju ih gradjanim drugog reda. On kaze da to nije istina. Sasvim sigurno ima Sveda koji se tako ponasaju, ali to je vjerovatnp prosjek svakog drusva negdje vise negdje manje ali ni tako bliz dramaticno izrazeno kao u opisu onog Italijana. Vjerujem mu da govori istinu zato sto smatra da Svedi kao i svako drugo drustvo ima svoje pozitivne i negativne osobine. Jednu od losijih osobina spomenuo je recimo da su vrlo iskompleksirani i kad se napiju pocnu se razmetati engleskim i praviti se amerikancima, jer navodno su jako privrzeni SAD-u. S toga kad kao stranac trazis posao u Svedskoj tek kao pridoslica vrlo rijetko ce ko odbiti da s tobom komunicira na engleskom dok ne savladas svedski. Tako da sto ljudi sto cudi, nista ne mos znati dok zapravo ne vidis svojim ocima. Paradoksologija, Juanito and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука