Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Jedino pitanje je koja bi mi prva rascopala glavu... xD

@Juanito, а кад се мушкарци због страха од женског физичког насиља у потпуности одрекну друштва жена којима су привлачни, то није ни најекстремнији радикално лезбејско феминистички сепаратизам заснован на страху, већ имамо ли уопште назив за то? :unbelieveble: 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

@Juanito, а кад се мушкарци због страха од женског физичког насиља у потпуности одрекну друштва жена којима су привлачни, то није ни најекстремнији радикално лезбејско феминистички сепаратизам заснован на страху, већ имамо ли уопште назив за то? :unbelieveble: 

Сестро слатка, па ваљда не морам да ти објашњавам шта мислим о Ауроровој фобији... :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

:smeh1:

Trebalo je sa obe u isto vreme da se družim? :)  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

:smeh1:

Trebalo je sa obe u isto vreme da se družim? :)  

Да се дружиш, можда, немој то одмах друкче тумачити. Често је могуће дружити се са особама којима смо привлачни, чак и када осећања нису реципрочна. Вероватно њих две имају нешто заједничко ако се обема свиђаш, а можда се чак и не познају - што да их не упознаш, можда постану другарице?

А ако се свиђаш устовремено двема потенцијално изразито физички насилним особама које би ти расцопале главу само зато што хоћеш са обема да изађеш на другарско пиво, онда поразмисли мало о сигналима које шаљеш, нешто ту не штима... 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Често је могуће дружити се са особама којима смо привлачни, чак и када осећања нису реципрочна.

:dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

А ако се свиђаш устовремено двема потенцијално изразито физички насилним особама које би ти расцопале главу само зато што хоћеш са обема да изађеш на другарско пиво, онда поразмисли мало о сигналима које шаљеш, нешто ту не штима... 

Mislio sam figurativno, nisam mislio stvarno... :)

Nisu nasilne.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Mislio sam figurativno, nisam mislio stvarno... :)

Nisu nasilne.

Па понадала сам се да се бар шалиш.

Али озбиљно, што мораш да их избегаваш к'о кугу? Не мораш ништа што не желиш, а још увек су људска бића чак и ако им се свиђаш. 

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Вероватно њих две имају нешто заједничко ако се обема свиђаш, а можда се чак и не познају - што да их не упознаш, можда постану другарице?

Ma već smo se upoznali i znamo se. :)

Ne znam jesi li me razumela...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Ma već smo se upoznali i znamo se. :)

Ne znam jesi li me razumela...

Ма не знам јеси ли ти мене разумео - да ли се њих две међусобно познају? Можда постану једна другој другарице.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Juanito

Danas sam sjedio u Laktasima sa svedskim gastosima. Bili smo s djecom, jer smo isli gledati neko zemljiste, pa nas oni pozvali na kafu i tako malo ih ispitao o zivotu u Svedskoj. Stariji su gastosi, i u Svedskoj su od 1980-te. Covjek mi onako malo opise stvari, on je naravno potpuno zadovoljan sa Svedskom, tamo ce vjerovatno ostati do kraja zivota u Laktase dolaze samo povremeno. Pitao sam ga za ono misljenje koje je italijan imao da Svedi nikad strance ne prihvataju do kraja i smatraju ih gradjanim drugog reda. On kaze da to nije istina. Sasvim sigurno ima Sveda koji se tako ponasaju, ali to je vjerovatnp prosjek svakog drusva negdje vise negdje manje ali ni tako bliz dramaticno izrazeno kao u opisu onog Italijana. Vjerujem mu da govori istinu zato sto smatra da Svedi kao i svako drugo drustvo ima svoje pozitivne i negativne osobine. Jednu od losijih osobina spomenuo je recimo da su vrlo iskompleksirani i kad se napiju pocnu se razmetati engleskim i praviti se amerikancima, jer navodno su jako privrzeni SAD-u. S toga kad kao stranac trazis posao u Svedskoj tek kao pridoslica vrlo rijetko ce ko odbiti da s tobom komunicira na engleskom dok ne savladas svedski. 

Tako da sto ljudi sto cudi, nista ne mos znati dok zapravo ne vidis svojim ocima. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...