Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Па стварно, омета привредни развој... И опет су на крају криве жене, како окренеш. А ми бисмо само да стварамо. Аурор, Grizzly Adams, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 9 минута, Juanito рече И опет су на крају криве жене, како окренеш. А ми бисмо само да стварамо. Шта ћеш кад су лепе... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 45 минута, Grizzly Adams рече Шта ћеш кад су лепе... Најлепша творевина у универзуму, без конкуренције. Жене, математика, физика, па онда остало. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 19 минута, Juanito рече Најлепша творевина у универзуму, без конкуренције. Жене, математика, физика, па онда остало. Dodala bih biologiju , a ni ovi Japanci nisu loši . Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Данас. Аурор and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Данас. Da li mi je lepši prizor pivo, voda ili ta civilizacija u pozadini, pitanje je sad... I to je legit pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Само овде без Мека нема шта да се тражи... Ја са овај Леново ко нека сељачина, одма се види да нисам одавле... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 5 минута, Аурор рече Da li mi je lepši prizor pivo, voda ili ta civilizacija u pozadini, pitanje je sad... I to je legit pitanje. Пиво и вода су супер, али зашто мислиш да је ово некаква посебна "цивилизација" (шта год то значило)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Пиво и вода су супер, али зашто мислиш да је ово некаква посебна "цивилизација" (шта год то значило)? Arhitektura tačnije... Evropska je, I like it. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Управо сада, Аурор рече Arhitektura tačnije... Evropska je, I like it. Оваква архитектура је типично холандска, тешко да је паневропска јер је ван Холандије практично нема. А последица је државних регулација у великој мери. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Оваква архитектура је типично холандска, тешко да је паневропска јер је ван Холандије практично нема. А последица је државних регулација у великој мери. Dobro brate, lepa je... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 9 минута, Аурор рече Dobro brate, lepa je... Мени је онако. Све је потпуно исто и једина дозвољена боја је ова браон. И приде су им сви градови потпуно исти, ко јаје јајету. Чак су и све нове куће од исте браон цигле. Вади ова вода ствар кад није у питању канал, него права река. Ово је иначе Рајна у Лајдену. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 26 минута, Juanito рече Све је потпуно исто и једина дозвољена боја је ова браон. I posle Kim diktator http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Управо сада, Natasa. рече I posle Kim diktator Овде не треба диктатор. Народ је диктатор. Мислим да би убили владара који предложи шареније куће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Znam da i vi ovako (kao ja ): Juanito, АлександраВ, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука