Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па стварно, омета привредни развој...

И опет су на крају криве жене, како окренеш. А ми бисмо само да стварамо. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Juanito рече

И опет су на крају криве жене, како окренеш. А ми бисмо само да стварамо. :smeh1:

Шта ћеш кад су лепе... :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Grizzly Adams рече

Шта ћеш кад су лепе... :)

Најлепша творевина у универзуму, без конкуренције. Жене, математика, физика, па онда остало. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Juanito рече

Најлепша творевина у универзуму, без конкуренције. Жене, математика, физика, па онда остало. :smeh1:

Dodala bih biologiju :sunce:, a ni ovi Japanci nisu loši :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Da li mi je lepši prizor pivo, voda ili ta civilizacija u pozadini, pitanje je sad... I to je legit pitanje. :)

Пиво и вода су супер, али зашто мислиш да је ово некаква посебна "цивилизација" (шта год то значило)?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Arhitektura tačnije... Evropska je, I like it. :)

Оваква архитектура је типично холандска, тешко да је паневропска јер је ван Холандије практично нема. А последица је државних регулација у великој мери. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Оваква архитектура је типично холандска, тешко да је паневропска јер је ван Холандије практично нема. А последица је државних регулација у великој мери. ;)

Dobro brate, lepa je... :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

Dobro brate, lepa je... :)

Мени је онако. Све је потпуно исто и једина дозвољена боја је ова браон. И приде су им сви градови потпуно исти, ко јаје јајету. Чак су и све нове куће од исте браон цигле. Вади ова вода ствар кад није у питању канал, него права река. Ово је иначе Рајна у Лајдену. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...