Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

пре 5 часа, Grizzly Adams рече

Има ли нека приватна алтернатива? DHL?

Има наравно. Само што многе фирме користе искључиво ову државну да шаљу пакете и немају у понуди DHL или нешто друго. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 26 минута, Juanito рече

Carski. Jeste da otvaranje zahtjeva dosta prostora, ali drugacije ne moze ukoliko se zeli ovaj fazon sa zidom. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Juanito рече

Kod nas drzavna posta funkcionise manje vise uredu. Jeste da nemaju brzinu isporuke kao kurirske kompanije DHL ili Fedex, ali rade dobro, paketi se ne gube tako lako i nisu toliko zbunjeni ako ne nadju ljude na adresi. No kod nas je tesko imate takve probleme poput koje imaju holadjani, jer medjuljudski i medju komsijski odnosi kod nas i kod njih su sasvim drugaciji. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Grizzly Adams рече

Има ли нека приватна алтернатива? DHL?

Кад смо код остављања пакета код комшије, за ”дан заљубљених” курир касно увече доставио огроман букет цвећа што је дечко послао фризерки која има салон испод нашег стана. Следећег радног дана ја улазим доле с тим букетом и мислим се шта да кажем... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ко оно рече да му се не свиђају црнкиње... шта је све прошло кроз овај Старбакс у задњи сат времена преобратио би се Трећи Рајх са све Фирером... :) 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Ко оно рече да му се не свиђају црнкиње... шта је све прошло кроз овај Старбакс у задњи сат времена преобратио би се Трећи Рајх са све Фирером... :) 

12:smeha:

Помињао сам негде оног другара Тиролца. Кад је дошао у Утрехт: "Не волим црнкиње, не свиђају ми се." Пре неки дан: "Брате, знаш шта, променио сам мишљење о црнкињама." :) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Забрањено давање сендвича животињама...

VkhCywJ.jpg

Jedini razumljiv simbol hrane...? :))

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Jedini razumljiv simbol hrane...? :))

И онда дође Србин и протумачи да је забрањено јести сендвиче, већ само пилетину, јаретину и срнетину. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Јаооо, шта им је бре данас... нећу више овде да долазим, не мож ништа да се ради... :(

Могу ли да их тужим по оном новом закону за родно узнемиравање? ;)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Grizzly Adams рече

А пази шта усликах на једној плажи... :)

IMG_3809.jpg

Sto ti smeta ovaj plakat? Cak mi se cini da su bili previe politicki korektni. Bolje je da su stavili da ce se kazniti svotom od 500 dolara onaj ko ne pokupi otpatke svog ljubimca, a kaznom od tri dana zatvora ko bude uhvacen da radi opet isto nakon sto je kaznjen. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Juanito рече

Забрањено давање сендвича животињама...

VkhCywJ.jpg

Ali sendvic...pa oni ne idu ni u zoo vrt bez sendvica...12:smeha:

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...