uros Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 On 5/27/2017 at 11:17, obi-wan рече ... Uzas, ne bi ti ja mog`o na tako ravnom i udubljenom da zivim neko duze vreme, mi Sumadinci smo brdjani, vise nam odgovara nesto kao npr. Portland... ... http://www.portlandofficefurniture.com Ima i u starom svetu; behold drevni Jerevan jermenski, a u pozadini Ararat na koji se nasukao Noje sa svojom barkom Lady Godiva, obi-wan, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Иначе, имам да саопштим једну веома тужну вест па ћу злоупотребити Хуанову тему. Седните, спремите шећер и воду - данас ... Spoiler ... сам се ошишао. Нема више чупавог, постао сам скоро цивилизован. Мало још да скратим браду... Dokle ti je bila kosa? obi-wan, Ћириличар, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Иначе, имам да саопштим једну веома тужну вест па ћу злоупотребити Хуанову тему. Седните, спремите шећер и воду - данас ... Hide contents ... сам се ошишао. Нема више чупавог, постао сам скоро цивилизован. Мало још да скратим браду... Брате, зашто, због чега, шта се десило??? АлександраВ, Paradoksologija, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Управо сада, Juanito рече Брате, зашто, због чега, шта се десило??? Постао је превише везан за то, морао сам да га средим... Rest in pieces sucker! Пита ме она женска три пута "је л си сигуран"... само што се није расплакала... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Постао је превише везан за то, морао сам да га средим... Ау, брате, па тај страх је код тебе баш озбиљан... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Милан Ракић, Grizzly Adams, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Ау, брате, па тај страх је код тебе баш озбиљан... No mercy! Нема толеранције за било коју слабост. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 @Grizzly Adams Одслушај пажљиво, до краја. Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 пре 14 минута, Grizzly Adams рече Постао је превише везан за то, морао сам да га средим... Rest in pieces sucker! Ко? Је ли могуће да о себи говориш у трећем лицу? Или си подељена личност? Или има неки битан "он" у твом животу? Dijasporka, Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Ко? Је ли могуће да о себи говориш у трећем лицу? Или си подељена личност? Или има неки битан "он" у твом животу? Гризли од јуче, он је RIP. Морао је умре да би се родио ја. Иначе се себи обраћам у другом лицу, у презенту. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Не знам која је дијагноза за све то, ал мора да је нешто озбиљно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Не знам која је дијагноза за све то, ал мора да је нешто озбиљно... Па реално, има те у три лица укупно... obi-wan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 пре 6 минута, Paradoksologija рече Па реално, има те у три лица укупно... You don't know the power of the Multiple Personality Disorder! Paradoksologija, Juanito, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 пре 33 минута, Juanito рече @Grizzly Adams Одслушај пажљиво, до краја. Ovo je Raško, dude. Da čuješ i ovu: Eh, gimnazija, Čačak, prva ljubav, drugarstvo... Prelepe slike života moga. @Grizzly Adams Grizzly Adams, Juanito and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Ko to seče luk? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука