Juanito Написано Мај 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2017 пре 35 минута, Кратос рече Kako spajaš hedonizam sa asketizmom hrišćanskog Boga? Па и не спајам. Најпре не верујем да је Бог искључиво акетски. Али независно од тога, уопште не покушавам да се правдам, нити да Бога уподовљавам себи. Грешио сам много, и сад ми је жао и што нисам више, и што нисам луђе јер, само ће греси, када будем пао бити само моји – све је друго туђе. Грешио сам много, учио да страдам летео сам изнад ваше мере строге грешио сам, јесам, и још ћу, бар се надам својим дивним грехом да усрећим многе. Грешио сам, признајем, нисам био цвеће грешио и за вас, који нисте смели, па сад део мога греха нико неће а не бих га дао – ни кад бисте хтели. Душко Трифуновић Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 Значи врх! http://www.dailymail.co.uk/news/article-3238140/Reverend-spends-10-months-half-million-bricks-build-Lego-Vatican-time-Pope-s-visit-Philadelphia.html Grizzly Adams, Avocado, uros and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 19, 2017 Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 Пази офис - боље него Старбакс... Justin Waters, Аурор, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 20, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2017 Fejk njuz! Paradoksologija, Avocado and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 20, 2017 Пријави Подели Написано Мај 20, 2017 Low energy! RYLAH, Paradoksologija and Аурор је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 20, 2017 Пријави Подели Написано Мај 20, 2017 RYLAH, Аурор, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2017 Неки цар одврнуо до даске на телефону бугарску ТВ Планету у Медиа Маркту. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 21, 2017 Пријави Подели Написано Мај 21, 2017 пре 1 сат, Juanito рече Неки цар одврнуо до даске на телефону бугарску ТВ Планету у Медиа Маркту. Da li je to Andrea ( <3 ) na malom ekranu, ili me oci varaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2017 пре 1 сат, Ћириличар рече Da li je to Andrea ( <3 ) na malom ekranu, ili me oci varaju? Немам појма, нека гологуза јесте. А Холандези само пролазе и блену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 21, 2017 Пријави Подели Написано Мај 21, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Немам појма, нека гологуза јесте. А Холандези само пролазе и блену. Brate, pusti im ovo da vide šta je gologuza... a i 100% su bolje reči... Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 http://www.blic.rs/vesti/drustvo/decu-ostavljaju-u-sumi-i-nikad-te-ne-zovu-kod-sebe-najsrecniji-narod-na-svetu-sve/s8c3mz9 Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 58 минута, Danijela рече http://www.blic.rs/vesti/drustvo/decu-ostavljaju-u-sumi-i-nikad-te-ne-zovu-kod-sebe-najsrecniji-narod-na-svetu-sve/s8c3mz9 Данашњи свет је препун бесмислица, али мерење и рангирање среће ми је при самом врху лествице. Понекад помислим да владе тих земаља наручују таква "истраживања" да би убедили своје грађане. Ево, и ја сам у најсрећнијем граду на свету по неким истраживањима. Глупост. Моју дефиницију среће нико од њих нема. Dijasporka, Grizzly Adams, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Моју дефиницију среће нико од њих нема. Шта је твоја дефиниција среће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Цитат Izlazak nakon 18 sati pomalo je nepristojan. Danci u 18 sati imaju zajednički obrok, svojevrsnu ručak-večeru, a u 19 sati danska deca već spavaju. Takav je red Рекох лепо, ово нису државе и народи, ово су секте Grizzly Adams, RYLAH, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука