Juanito Написано Април 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 23 минута, Grizzly Adams рече Прешо сам се једном да уђем па ме било срамота да излазим. Ах, ја сам изашао из те фазе да ме је срамота. Ако видим да је ресторан стварно квалитетан, онда немам проблем да платим лепо хедонистичко искуство по луксузмој цени. Али ако је у питању искључиво напумпана цена, онда само кажем до виђења, адиос, оревуа... Justin Waters, Grizzly Adams and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 4, 2017 Пријави Подели Написано Април 4, 2017 Управо сада, Juanito рече Ах, ја сам изашао из те фазе да ме је срамота. Ако видим да је ресторан стварно квалитетан, онда немам проблем да платим лепо хедонистичко искуство по луксузмој цени. Али ако је у питању искључиво напумпана цена, онда само кажем до виђења, адиос, оревуа... Па и мене су ту научили... ал` скуп час био... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 4, 2017 Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 48 минута, Juanito рече Ах, ја сам изашао из те фазе да ме је срамота. Ако видим да је ресторан стварно квалитетан, онда немам проблем да платим лепо хедонистичко искуство по луксузмој цени. Али ако је у питању искључиво напумпана цена, онда само кажем до виђења, адиос, оревуа... Isti sam. Kroz glavu mi prolazi da sam par puta negdje sjevsi ugledao cijene i samo zatvorio meni i izasao prije nego je konobar i dosao da narucimo. Jer odnos cijena prosto nije odgovarao ponudjenom ambijentu. Ali da ispricam sta se desilo jedom mom hm "prijatelju". Dok sam jednom s njim i glavnim menadzerom sjedili u jednom kaficu u Dhaki koji se kao podrazumjeva da je luksuzan, narucio vodu dva puta i konobar mi donese Evian vodu. Ja licno u tom momentu nisam znao sta je Evian, na kraju kada je racun za mene izasao oko 15 dolara za dve vode i jedan kolac blago sam se sokirao. Pa onako na glas se salim dok izlazimo baj baj nikad vise ovdje. Poslije me je ovaj "prijatelj" ozbiljno podbadao kako sam skrt, a meni uopste nije bilo do 15 dolara vec prosto sam se razalostio to sto sam na vodu platio skoro 6 dolara po boci....Poslije sam nesto cuo taj Evian je kao neka cista izvorska voda za ljude koji ne zele da se "otruju cesmovacom"...mislim uceram im njihovu estetiku, snobovi najobicniji. Evian ili obicna flasirana voda isti ukus samo drugacija etiketa i misao da pijes nesto bolje. E nakon dosta puta podbadanja taj "prijatelj" dosao nesto poslom u Banja Luku i odluci on izvesti mene i jos dvoje prijatelja iz ofisa na neko jelo u gradu. Kaze on samo birajte restoran na mapi, nista se ne brinite ovdje su sve cijene dvostruko manje nego u njegovoj zemlji (ono kao ima on para). I ovi moji izaberu neki restoran za kojeg sam i ja cuo prvi put jer je moguce da se otvorio u medjuvremenu i fino mi ne znamo sta cemo naruciti trazimo savjet sefa kuhinje, on se pojavi pored njega stoje konobari i izlaze o jelu skolski, mi kazemo moze. Tako je islo predjelo, glavno, jelo, i dezert sa izlaganjem sastojaka. Vrhunsko jelo, aperitiv smo pili neku dunjevacu njihove proizvodnje, gdje sam kupio jednu bocu nakon sto smo zavrsili. E doslo vrijeme za naplatu, za nas cetvero predjelo, glavno jelo, deszert, vino dve boce, negdje oko 250 evra racun....izlazimo mi kad ovaj prijatelj komentarise onako kiselim smjeskom cijene su kao u njegovoj zemlji. Poslije sam hvalio kolege da nisu mogli bolji da izaberu. Juanito, Ћириличар, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 4, 2017 Пријави Подели Написано Април 4, 2017 пре 2 часа, Justin Waters рече Evian Mislim se 'bo vas Evian da vas 'bo , 6$ sunce ti . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 5, 2017 Пријави Подели Написано Април 5, 2017 пре 9 часа, Juanito рече Били смо у Порторику у једном ресторану који служи свежу карипску рибу и остале живуљке искључиво уловљене тог дана. Да су ми као клинцу који је гулио ослића рекли да риба може да буде тако укусна... Елем, кажемо малом шураку (15 година) да ми частимо, а он конобару ни пет ни шест: "Једног јастога, молим вас." Ми га гледамо бело. "Шта је? Видео сам у једном филму да је добар, па да пробам." Наравно, само је пробао и није му се свидело, ми појели остатак. Педесет долара пола кила. Ето, тако је и Србин ни крив ни дужан пробао то морско чудовиште. Evo Juanito, samo za tebe-kucna radinost Inace, 50 kinti je korektna cena. Ja ga pravim s vremena na vreme pa znam, izadje te slicno kada ga pravis i kuci. Jedino je na Kubi bilo jeftinije... Juanito је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 5, 2017 Пријави Подели Написано Април 5, 2017 пре 5 часа, Natasa. рече Mislim se 'bo vas Evian da vas 'bo , 6$ sunce ti . Vjerovala ili ne postoje ljudi koji su progutali markentiski trik i tripuju se kako su razvili istancan sluh za vodu pa te tako osjete svjezinu, fluidnost i kakvocu Eviana u odnosu na druge vode i onda namjerno uzimaju paket eviana i u samoposluzi koji je 10 puta skuplji od obicne flasirane vode. Doduse radi se najvise o ekspatovima koji zive po vanevropskim i vanamerickim zemljama, ali to svakako ne mijenja koliki je to snobizam, pricati o vodi kao da je vino berba iz 1932. RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 5, 2017 Пријави Подели Написано Април 5, 2017 Грчка, ресторан пркео пута плаже... Волим хоботнице, а посебно контам да се лепо спремају у тим поморским земљама, па вазда оћу да пробам. Погледам у менију, порција пипака хоботнице 7 евра. Није ми јасно, гледам, и код нас је скупље, ал контам грчка селендра, шта они знају како да наплате, или то код њих јефтино пошто море. Откуд знам како, ал оћу! И тако наручио, наравно. Прође неко време, попих ја једно грчко пиво, (Ту сам се задњи пут захебо да попијем грчко пиво. Пре тога купио пар лименки Митоса, које су остале у соби за газде да их они попију. После тога одма наручио Амстел и више никад грчко пиво нисам пио) видим ја иде човек, носи огроман тањир. Рекох ја браво, види што су браћа Грци домаћини, тако треба, оће људи опет да им дођеш, не гледају само да зараде. Дође мени тај огроман тањир... Два пипка од хоботнице на тањиру, неки кувани кромпири и неке биљке и три - четири кришке лимуна као прилог. Гледам оно, сморио се, почео да их кунем најгоре. Јес било укусно, ал далеко од тога да је било толико укусно, и још да толико платиш за два пипка у малој таверни у селендри. Не би ми било жао ни више да су тражили, на мору си, конташ да треба да те ошишају, ал да су ми дали порцију да се ко човек наједем, а не ово циганисање. Juanito, Justin Waters, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 Да ли је могуће да су данашњи студенти толико неспособни и невољни да гуглају, трагају, експериментишу, испробавају, сналазе се... Зашто су уопште ту и раде на пројектима тако безвољно кад није обавезно?! Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 On 05/04/2017 at 7:13, Justin Waters рече Vjerovala ili ne postoje ljudi koji su progutali markentiski trik i tripuju se kako su razvili istancan sluh za vodu pa te tako osjete svjezinu, fluidnost i kakvocu Eviana u odnosu na druge vode i onda namjerno uzimaju paket eviana i u samoposluzi koji je 10 puta skuplji od obicne flasirane vode. Doduse radi se najvise o ekspatovima koji zive po vanevropskim i vanamerickim zemljama, ali to svakako ne mijenja koliki je to snobizam, pricati o vodi kao da je vino berba iz 1932. Е веровао или не, ја сам један од тих што осећају различите укусе вода. С тим што ми је Евиан баш бљак, а пролом вода убедљиво најбоља. Изгледа да је фора у томе што је пролом слабо базна вода (pH благо изнад 7). Изгледа да ми организму мало више годи од слабо киселих. Жика, Grizzly Adams, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 Једном сам гледао неку емисију, која се своди на два лика који ракринкавају пропагандне глупости. Давно беше па нисам запамтио имена. Елем, отишли у неки фин ресторан, и неколико фенси флаша напунили чесмовачом. Да би ефекат био убедљивији, воду су сипали из црева. Онда су на све те флаше ставили неке фенси етикете. Онда давали људима у ресторану као ексклузивно да пробају све те воде. Ту им измишљали и неке ориче, типа ова вода је хит у Европи, ова је испод снега, ова из Амазона и слично. Људи су се стварно убацили и почели да осећају различите укусе, и још до детаља да их описују, типа ова вода из Амазона мало рези, ова друга ми није нешто, итд. Кад су им после рекли да је вода са црева, кисело су се сви смешкали. Не кажем да нема разлике између ових куповних вода, не разумем се у воде, ал супер фору направили људи :D Grizzly Adams, Жика, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 У Вавилону је 90% флашираних вода филитрирана чесмовача (није завера, то стоји на етикетама). Тек мањи број су изворске. RYLAH, Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 On 05/04/2017 at 9:44, RYLAH рече порција пипака хоботнице Hobotnica na bosanski načinSastojci:- 1 manje jagnje (do 15 kg)- 1 veca hobotnica (cca 2 kg)- krompirPriprema:Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede.Jagnje servirati uz hladno pivo. Justin Waters, Милан Ракић, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 1 минут, Juanito рече У Вавилону је 90% флашираних вода филитрирана чесмовача (није завера, то стоји на етикетама). Тек мањи број су изворске. Да бре, у суштини само ти наплаћују "пригодно паковање"... Невезано за то - био сам за викенд у Монтреалу, мислим да би ти се свиђао град. Баш је жив, дању и ноћу. Два ресторана по глави становника, исти број кафића. Жене фатаморагана и наравно онај француски, ко га измислио био је много безобразан... Није то посно... Само да препоручим следећи пут кад летиш преко Атлантика. Juanito, RYLAH, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2017 пре 7 минута, Grizzly Adams рече и наравно онај француски, ко га измислио био је много безобразан... Није то посно... Следеће седмице идем у Париз. Да окусим мало те мрсне... сиреве. drvce, Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 10, 2017 Пријави Подели Написано Април 10, 2017 http://bit.ly/1wYx3Z7 Ево је ова епизода о флашираној води. Пен и Телер, емисија Булшит Нема је по Јућубу, па мора одавде, ал је врх епизода стварно. Juanito and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука