Juanito Написано Фебруар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2017 Сјајно! Ronald and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 RYLAH, -Владимир-, Натан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 пре 29 минута, Juanito рече Au brate ovo sam ja uvek koristio. Odlicna stvar Samo naravno treba znati proceniti sebe i onda nema problema Juanito, RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 Врана краде алат. Приметите како на крају, пре одлетања, проналази центар масе кашике да јој не би испала док лети. Филозоф, Ronald, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 11 минута, Juanito рече Врана краде алат. Приметите како на крају, пре одлетања, проналази центар масе кашике да јој не би испала док лети. Super, vrane su inteligentne životinje . Juanito and Ronald је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 1 hour ago, Juanito рече Врана краде алат. Приметите како на крају, пре одлетања, проналази центар масе кашике да јој не би испала док лети. Prepametne zivotinje. Imaju onaj fazon da kesten u cauri bace pod kola da bi se smrskao Ronald and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 Нова играчка. Natasa., Иван ♪♫, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Будућа викендица... RYLAH, -Владимир-, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 5 минута, Juanito рече Будућа викендица... Aj sad hram Svetog Save! Paradoksologija, RYLAH, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 2 минута, drvce рече Aj sad hram Svetog Save! То сам и намислио, треба да видим има ли довољно делова за нешто што личи на храм. RYLAH, Natasa. and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 16 минута, Juanito рече То сам и намислио, треба да видим има ли довољно делова за нешто што личи на храм. Pa jesi l gore citirao onog virdzina? Ne treba ti dovoljno delova da bi zapoceo, pobogu covece! Natasa., RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 20, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2017 Један леп текст на BBC fakе news о контроверзној и занимљивој, да не кажем alternative, идеји. http://www.bbc.com/earth/story/20170215-the-strange-link-between-the-human-mind-and-quantum-physics Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 20, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2017 On 2/14/2017 at 20:43, Juanito рече Будућа викендица... Ja bih stavio i mediteranske lukove na verandu, obavezno! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2017 @RYLAH Наведе ми ти на грех оним питањем логопеду о алкохолу... GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 пре 24 минута, Juanito рече Наведе ми ти на грех оним питањем логопеду о алкохолу... Није страшно ако је добра. Ако није добра, онда оће да боли глава, и то не ваља. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука