ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Што потврђује оно што сам рекао . Слабо ради филтер , па пролази док не запуши на месту сужења . To je zbog onog "prolazi ti zadnji voz, spusti kriterijume, nego da ostaneš sam/a i bez dece". Važi za oba pola. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Mnogo dece su imali jer nije bilo radne snage, penzionog i socijalnog, kako su nastali penzioni fondovi broj dece u porodicama je smanjen. a i nije bilo ni kondoma vala, radjali su decu, iako skoro pa i nisu imali sta da jedu, ali zato dece, tetki, ujaka, unuka, radosti koliko hoces Лапис Лазули, Sanja Т., Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Mislim da danas o velikom broju dece u porodici (ovde u Srbiji) fantaziraju samo oni koji nemaju decu i nemaju predstavu šta znači biti roditelj i odgajati/izdržavati decu. Odjavljujem se sa ove teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Можемо ми овако да филозофирамо до у недоглед. Дајте конкретне предлоге, па да нешто радимо по том питању. Заборави. Форуми углавном служе за испразну причу и филозофирање. Посебно на оваквим темама. Узгред, мене рецимо одбијају мушкарци са превише новца и никад не бих била с таквим једним. Једнако као и са оним који ништа не ради и нема идеју шта ће са собом, па још очекује да га девојка издржава. И мушке спонзоруше су у порасту. Никола Поповић and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @@Иван ♪♫, за кондоме су знали још стари египћани, друга је ствар што је на овим просторима (не)жељена трдноћа увек била "женска ствар", зато се врло добро знало ко ради нелегалне абортусе или како се изазива побачај. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 не разумем, шта је смисао, да се склопе лоши бракови у којима ће осим двоје унесрећених изродити и недужну децу која ће постати исто тако нестрећна јер нису рођена у брак склопљеном из љубави??? Зашто си их априори већ осудила на лоше и несрећне.Знам доста бракова који су склопљени из љубави, а који су лоши и несрећни, а знам и подоста бракова који су заиста успели а нису склопљени из неке велике љубави. Конкретно моји родитељи познавали су се 7 дана и узели се, и ако могу нечији брак сматрати идеалним анда је то њихов. Где је ту била љубав за 7 дана познанства . Да је било ко други нашкрабао ово о порезима итд била бих на вашој страни и каменом би на ту особу, али овако покушавам да ставим патриотске националне циљеве изнад својих личних себичних под плаштом уметничких и личних слобода. пред олтар. :.mislise. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Е бре сестре, шта вам је па шалим се, почех све ко шалу. Кад је једно женско надгласало њих пет. Окрећем се против рапсодије у плавом и прелазим на вашу страну. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Да је било ко други нашкрабао ово о порезима итд била бих на вашој страни и каменом би на ту особу, али овако покушавам да ставим патриотске националне циљеве изнад својих личних себичних под плаштом уметничких и личних слобода. Добро, ја бих из националних интереса, а у циљу подизања наталитета, увела порез онима који имају преко тридесет година, а немају деце...да ли то теби звучи нормално??? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 зашто ако си сам не постоји велика могућност за срећу? pa malo je nezgodno, znas kako, ne mozemo sami sebi u potpunosti pruziti toplinu i ljubav, priroda nam je takva da budemo u zajednici svako odstupanje od onoga sto nam je prirodno donosi patnju a ljudi su sve usamljeniji i to je strasno, znam po sebi Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Добро, ја бих из националних интереса, а у циљу подизања наталитета, увела порез онима који имају преко тридесет година, а немају деце...да ли то теби звучи нормално??? Сестраја слаткаја, слажем се, и више него нормално. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @@Иван ♪♫, Разумем ја то Иване, али не разумем толики очај у људи, да пристају на све могуће (не)услове само да би били у било каквој вези/браку. Anika and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Mislim da danas o velikom broju dece u porodici (ovde u Srbiji) fantaziraju samo oni koji nemaju decu i nemaju predstavu šta znači biti roditelj i odgajati/izdržavati decu. Odjavljujem se sa ove teme. neeeeeeeee, cekaj da te demantujem Ma ranije ih samo puste napolje, i starija deca su pazila na mladje, roditelji su tu bili rastereceniji nego danas. Jer deca su medju svojima, a i komsiluk ih poznaje i znas kome mozes da verujes. A na putu do skole malo dopune ishranu iz komsijskih vocnjaka, nekad to plate samarcinama na licu mesta, i batinama kod kuce, ali najcesce umaknu. A kad dodje iz skole samo naredjenje, ti izvedi stoku na ispasu (pa dok cuva stoku radi domaci), ti na njivu, ti nosi ovo tome i tome, itd. Eto, ja to po pricama. Pa mi se cini da su ljudi bili manje optereceni decom. Ali uzgajati hranu je bilo teze. Kad bi tako neko danas radio oduzeli bi mu decu. Evo ti mi reci jel' tako? I tako, svako vreme ima svoje breme I na kraju, komfor i besparica prodju, ali cemo se najvise radovati deci Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Сестраја слаткаја, слажем се, и више него нормално. Nego kako, pa i onima koji bioloski ne mogu imati dece. Takvih je sve vise. Da se nahrane botovi bez problema. Снежана, Плутон, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @@Иван ♪♫, Разумем ја то Иване, али не разумем толики очај у људи, да пристају на све могуће (не)услове само да би били у било каквој вези/браку. Nisam ja rekao ,,u bilo kakvoj", ja govorim o ljubavi. Tamo gde nema ljubavi, ne vredi gubiti ni zdravlje ni vreme. Tako prvo dobar izbor, za sta je potrebna odredjena zrelost i poznavanje sebe, a onda se ljubav gaji, odnos se gradi, i veza moze uspeti samo ako postoji obostrana zelja da uspe, jer ljubav se gaji. Nije to nesto sto dodje samo tako, od sebe. Pa i zaljubljenost je stvar podsvesti, kada u drugoj osobi vidimo ispunjenje svojih psiholoskih ,,nedostataka". Dobro je to uocio Dejan. Isto tako nastane i mrznja. Sad ja filozofiram, nemam toliko godina da mogu o tome pouzdano da pricam, ali prema mom skromnom iskustvu, tako je Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука