Макрина Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Могу да констатујем,да младићи од 20 па они већ старији до 35,зависе од мама,живе са мамама и татама и сестрама. Опеглани,нахрањени,почишћено после њих. Леп је то живот.Зашто би се женили и о "главу себи радили",ноћним неспавањима због мале деце,губљењем своје драгоцене слободе??? Брак је тежак јарам али и процветали Крст.Ту нема дилеме. Лапис Лазули, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Мало виши ниво је заједничко радовање и страдање са целим својим народом. А највиши ниво је заједничко радовање и страдање са целим човечанством. Ne bih znala, nemam takvih iskustava. A i ovo za narod mi je malo cudno, ne znam ni sta je to tacno, msm, ko se tu podrazumeva uopste.Jes' off, ali ce mi se oprostiti posto odgovaram G.GA "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Nešto ne izgleda kao odgovor. Lepo je što među njima zaista postoji ljubav, ali ne vidi se šta ljubav jeste. Samo konstatacija koliko se vole i zaključak da je ljubav vremenom dobila širi smisao. A tu je i još jedno postavljeno pitanje: šta i koga tražiš... A шта би сте ви, готове одговоре? Када будемо љубав могли да дефинишемо и сместимо у одговоре, онда ће престати и да постоји. Рапсоди and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Ево неки момак постави статус,како му је нека девојка рекла,да је мамима маза. Девојке то осете одмах и гаде им се такви младићи Не желе да имају ништа са момцима који и у тридесетој или двадесет петој зависе од родитеља и воле што су код родитеља на џабани. Девојке су спремне да буду маме.Ајдете момци,охрабрите се! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Девојке су спремне да буду маме. O.o Njet, sto se mene tice. Ne da mi ne pada na pamet, nego mi nije do zivota. Дидим је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 A i ovo za narod mi je malo cudno Наравно да ти је чудно..највиши ступањ је "волети ближњег као самог себе". Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Zato i kazem, "narod" se moze shvatiti na vise nacina Снежана је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Ево неки момак постави статус,како му је нека девојка рекла,да је мамима маза. Девојке то осете одмах и гаде им се такви младићи Не желе да имају ништа са момцима који и у тридесетој или двадесет петој зависе од родитеља и воле што су код родитеља на џабани. Девојке су спремне да буду маме.Ајдете момци,охрабрите се! Где ти живиш... -Владимир-, Драшко, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Желео бих да ми неко објасни, из свог доживљаја, шта је то љубав? Супружничка? Спој пријатељске љубави, другарске љубави и физичке љубави. Објашњење сва три (клик на "Show"): 1. Пријатељска љубав - Кад ти је дубоко стало до неког, драг ти је, волиш га као себе, радујеш се његовим радостима, погађају те његове жалости. То је оно што осећамо према пријатељима и фамилији (ако смо у добрим односима). 2. Другарска љубав - Кад некога можеш да трпиш сваки дан, да ти није тежак на свакодневном нивоу. На пример, имаш одличног пријатеља, али били бисте један другом тешки да сте цимери и да комуницирате свакодневно, делите обавезе, заједнички планирате итд. Ово је она љубав коју имамо са "другарима", тј. људима са којима смо буквално свакодневно и то нам не пада тешко. 3. Физичка љубав - Кад сте једно другоме физички привлачни, кад постоји компонента ероса, кад се радујете и уживате у полним односима. На пример, само 3. без 1. и 2. = љубавница, швалерка. 1. и 3. без 2. = несуђена љубав. 1. и 2. без 3. = платонска љубав, као брат и сестра сте. 2. и 3. без 1. = дај шта даш, време је да се женим. Итд. са комбинацијама. Neša_, 3006 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Дидим dade definiciju. Šta ćemo sad? Ја то само теоретишем, питајте ме за 10-15 година да ли и даље мислим тако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 O.o Njet, sto se mene tice. Ne da mi ne pada na pamet, nego mi nije do zivota. Ma kakvi...Treba covek da zna da se brine o sebi ,da bude zreo za tako velike stvari ... A mi, mislim ja...ma kakvi ...ne mogu ni o sebi da vodim racuna,a o deci i tom kukavnom muzu je bolje i da ne razmisljam .Ni pod tackom razno. Nedavno me mati zvase da se javim nekom gostu.kao neformalno me zove i ja se pojavih u sekundi, kao duh ...Vrucina bese,ja u nekom sorcu..nisam bila svesna ozbiljnosti date situacije...A on,izgleda neki kandidat...kad sam ja to shvatila....odmah sam se namrgodila...Pocela sam da pricam gluposti nevidjene.. Napolju je sparno,vrucina nas przi iz dana u dan ,topimo se kao cvarci,sve cvece cu da pocupam i bacim u kontejner,ko to da zaliva svaki dan po ovoj vrucini ..majka je mogla da propadne u zemlju...Skuvala sam kafu...pije gorku,namerno sam stavila secer... i tako ,nije se mnogo zadrzavao... Taj,kandidat.... .kov. Bas sam zla...ali ona je prva pocela . feeble, ВИЛМА, Џуманџи and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Neša_, drvce, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Могу да констатујем,да младићи од 20 па они већ старији до 35,зависе од мама,живе са мамама и татама и сестрама. Опеглани,нахрањени,почишћено после њих. Леп је то живот.Зашто би се женили и о "главу себи радили",ноћним неспавањима због мале деце,губљењем своје драгоцене слободе??? Брак је тежак јарам али и процветали Крст.Ту нема дилеме. Хм... ако је мушкарац апсолутно лењ што се тиче пеглања, усисавања, прања судова, припремања хране и сл. (јер је навикао да то мама ради), али је зато предузимљив за све остало: кречи, бургија, поставља полице, премешта намештај, мења летву на крову итд.... Некада се мушкарцима толерисало размажено понашање јер је увек било прегршт тешких физичких послова око куће о којима је водио рачуна. Али данас, са животом у становима где обоје раде од 9 до 17 за плату и где ем нема пуно таквих послова, ем се зову мајстори... такав мушкарац у дому испада обичан трут. Питање је: да ли мушкарци који раде "женске" послове, а реално, безобразно би било да не раде, губе на својој мушкости? Ајде што се тиче личног доживљаја, то је све ствар у глави, али да ли женама постаје мање сексипилан, мање мушкарац? Сви ће се сложити да је мушкарац са кецељом за судопером веома корисна ствар, али да ли такав мушкарац постаје мање сексуално пожељан од неке ауторитативне фигуре на послу или у кругу пријатеља или не? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 O cemu vi pricate? Za pojedine postove mi treba prevodilac. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 .A on,izgleda neki kandidat picsant.com Лапис Лазули, Juanito and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука