ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Veliki broj muškaraca ne može da prođe mnoge ženske filtere koji su danas obavezni kada žene biraju svog muškarca. Prvi i obavezni filter svakako je da nije lezilebović i parazit koji hoće da bude izdržavan. Kako tolike žene nađu posao, a muškarci jadni ne uspevaju ? Trt ! Рапсоди, Лапис Лазули, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Koja bi to katastrofa bila,koliko unesrećenih ljudi... И колико рођене деце. Да ли је боље бити сам и сигурно несрећан или са неким са великом могућношћу за срећу. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Можемо ми овако да филозофирамо до у недоглед. Дајте конкретне предлоге, па да нешто радимо по том питању. Никола Поповић and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 И колико рођене деце. Да ли је боље бити сам и сигурно несрећан или са неким са великом могућношћу за срећу. I koliko dece koja će svašta gledati u takvoj porodici gde su roditelji silom spojeni ? Sve mislim da se ipak samo šališ...Nadam se bar. Снежана, Paradoksologija, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 A ko pomaže državi? Па конкретно паре које сваке године потроше на одржавање параде срама , и још многе глупости и манифестације које финансира држава. Када се има жеља увек се нађе извор финансирања. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Па конкретно паре које сваке године потроше на одржавање параде срама , и још многе глупости и манифестације које финансира држава. Када се има жеља увек се нађе извор финансирања. Ko daje te pare državi za te manifestacije? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Prvi i obavezni filter svakako je da nije lezilebović i parazit koji hoće da bude izdržavan. Колико сам приметио по браковима и везама у мом окружењу , то женама углавном не смета много . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 И колико рођене деце. не разумем, шта је смисао, да се склопе лоши бракови у којима ће осим двоје унесрећених изродити и недужну децу која ће постати исто тако нестрећна јер нису рођена у брак склопљеном из љубави??? Dexi, ВИЛМА and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Žene uvek lakše nađu posao, naročito ako su lepe. Ali mislim da si u zabludi. U ovoj državi i žene i muškarci teško dolaze do posla, a i kad ga nađu, to je najčešće neodgovarajući i slabo plaćeni posao. Najveći lezilebovići su oni koji su sve dobili na tanjiru od svojih roditelja ili političara u čijoj su partiji, pa ipak su visoko rangirani kod žena, zbog svoje odlične finansijske podloge. A možda ti živiš u nekom boljem okruženju nego što je prosek u Srbiji, pa ne možeš sagledati pravo stanje u muško ženskim odnosima? Ja živim u Srbiji , a ti ? A kako to žene lakše nađu posao ? Na šta ciljaš ? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 I koliko dece koja će svašta gledati u takvoj porodici gde su roditelji silom spojeni ? Sve mislim da se ipak samo šališ...Nadam se bar. Pa moj deda voleše jednu devojku al ga oženiše drugom, pa mu ta druga rodi 6 sinova i 3 ćerke....beše fiktivno al uspelo je цитат Неутешне. па не знам и шалим се и не шалим , некада су заиста потребни радикални резови.Ја која слободу волим више од свега и којој је свака присила страна ..............када то неко каже ко има уметнички размишња................... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Колико сам приметио по браковима и везама у мом окружењу , то женама углавном не смета много . Koliko ja vidim na mom poslu (pogledati avatar) najviše razvoda je upravo zbog toga. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Ko daje te pare državi za te manifestacije? ПА МИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Да ли је боље бити сам и сигурно несрећан или са неким са великом могућношћу за срећу. [/quoteзашто ако си сам не постоји велика могућност за срећу? ВИЛМА, Dexi and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 @rapsodija u plavom Nema potrebe da vičeš. Postavljate problem potpuno pogrešno i siledžijski. Ako neko ne želi brak i sve što prati brak, to je u redu. Ako neko nekog prisiljava na brak i sve što prati brak, to nije u redu. ВИЛМА, Dexi, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Koliko ja vidim na mom poslu (pogledati avatar) najviše razvoda je upravo zbog toga. Што потврђује оно што сам рекао . Слабо ради филтер , па пролази док не запуши на месту сужења . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука