Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Да ли је могућ брак из љубави? http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Porodica/JednomZaCeoZivot/JednomZaCeoZivot02.htm Драги брате па то сам чекала, и управо гуглам по интернету да нађем тај текст. Сјајно, браво. 8086.gif 8086.gif 8086.gif Спас у последњем тренутку. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Да ли је могућ брак из љубави? http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Porodica/JednomZaCeoZivot/JednomZaCeoZivot02.htm Moguć je.Moji roditelji su živi primer i imam jednog ortaka koji se oženio iz ljubavi i ima četvoro dece.I ne verujem da možeš da voliš nekog bez razloga.Uvek postoji neki razlog zašto ti je nek drag i zašto ti je stalo do njega(nje).Da je rekao da se ne traži ništa za uzvrat mada je i to skoro pa nemoguće,jer ko voli očekuje da bude i voljen, moglo bi da mi pije vodu ovako nikako. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Ма то неки новинарчић са Б92 нашврљао да имају шта да објаве. Видиш да није потписан текст нити има линк. Немају тренутно вести типа "Зашто не треба грицкати семенке после секса" и "Шта дужина нокта на вашем кажипрсту говори о вашим тајним жељама", па морају да испуне рубрику мало. Ma da, puno je toga. Nadju nesto sto ce privuci dosta komentara pa nalupaju tekst na temu GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Mene čudi da jedna hrišćanka podržava brak formiran na silu a ne brak koji je izgrađen na zdravom temelju kao što je ljubav između dve ličnosti. Mada i Hristos beše kaza ono što porez sastavi to niko više ne rastavi Jesam hrišćanka koja se udala iz ljubavi, niti sam ovde da nešto namićem, samo je šala bila pogrešno shvaćena. Nemam ja nikakvu korist od toga dal će neko državi da plati porez... izvini molim te Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Jesam hrišćanka koja se udala iz ljubavi, niti sam ovde da nešto namićem, samo je šala bila pogrešno shvaćena. Nemam ja nikakvu korist od toga dal će neko državi da plati porez... izvini molim te Ma nisam mislio na tebe nego na rapsodiju. Ona se ne šali. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Ma nisam mislio na tebe nego na rapsodiju. Ona se ne šali. а ма шалим се, па ко ће бре да уведе порезе на нежење и неудате Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja? Od svih neudatih i neoženjenih koje ja znam i koje sam upoznao (za 50 godina) ovo je ubedljivo najčešći razlog. Плутон, 3006, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Желео бих да ми неко објасни, из свог доживљаја, шта је то љубав? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Желео бих да ми неко објасни, из свог доживљаја, шта је то љубав? eeee, ljubav se ne objasnjava, ljubav se dozivljava, ljubav je zivot i ne moze se objasniti koliko god da se trudis, moze se samo govoriti o spoljasnjim ,,manifestacijama" (cinis voljenoj osobi dobro), ali ne i o sustini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 eeee, ljubav se ne objasnjava, ljubav se dozivljava, ljubav je zivot i ne moze se objasniti koliko god da se trudis, moze se samo govoriti o spoljasnjim ,,manifestacijama" (cinis voljenoj osobi dobro), ali ne i o sustini Наравно да се објашњава, људи пишу научне радове на ову тему, управо о својим доживљакима, туђим и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Наравно да се објашњава, људи пишу научне радове на ову тему, управо о својим доживљакима, туђим и сл. pa sta hoces da ti kazem, da nam je empatija ugravirana u gene, da nam se neuroni u mozgu spoje tako da asociraju prijatna osecanja sa nekom osobom? To je tehnicki tako Ali ljubav je nadmaterijalna, tj. tome tezimo. Ne osporavam da mi imamo potrebe, i da samim tim imamo i interese, da partnerka bude ovakva onakva, mi hriscani ne poricemo prirodu, ali smo pozvani da je nadilazimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 da nam je empatija ugravirana u gene, da nam se neuroni u mozgu spoje tako da asociraju prijatna osecanja sa nekom osobom? To je tehnicki tako Нама је полигамија угравирана у генима, што значи да пријатна осећања са неком особом имају рок трајања, шта после тога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Pa ti. :.mislise. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Желео бих да ми неко објасни, из свог доживљаја, шта је то љубав? Прво ти, па ми, али не копи, па залепи, него личи доживљај. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Нама је полигамија угравирана у генима, што значи да пријатна осећања са неком особом имају рок трајања, шта после тога? Seksualni nagon nema veze sa time da li ti je neko drag ili ne. Ako nekoga zavolis, nema sanse da ikad prestanes da volis tu osobu. Stvar je u tome da mi nismo samo instinkti, imamo i volju, smisao, cilj u zivotu. Ako prodje znaci da je bilo samo povresna zaljubljenost Neša_, -Владимир- and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука