JESSY Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Данче*, Војвода7 and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Da imam nebeske tkanine vezene,Zlatnim i srebrnim svjetlom ispletene,Tkanine plave i zagasite i tamneOd noći i svjetla i polutame,Ja bih ih raširio pred tvoja stopala:Ali siromašan sam, imam tek snove;Raširio sam snove pred tvoja stopala;Hodaj nježno jer hodaš po mojim snovima. - W B Yeats Данче* and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 мирођија and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Tumaralo. and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 - LAKU NOC MOJA DAMO -Аутор: Ljutko Rundic. Nikad mi nije bilo jasno,kako je uopšte bilo moguće naše poznanstvo.Ja i ti,a između ponor,ja i ti, a između mašta,ja i ti, a između beznađe,neizvesnost,misterija.Imala si hiljadu načina,da se izdvojiš od drugihstvorenja.Da li si težila za tim!Možda je to ipak sastavni deotebe,tvoje kose,tvojih reči,delimično napadnog kretanja,a istovremeno sve obloženovelom čednostipostojanja i nekog samo tebisvojstvenog celokupnog ponašanja.Naspram tebe stajao sam ja;jedan nemaran i nezainteresovan čovek,nezainteresovan za čitav svet,njegove uspone i padove,njegova besciljna lutanja.A i sad se pitam čemusva ova moja nagađanja,razmišljanja o prošlosti.Da li je to osobina slabih ljudi,da uvek u teškim trenutcimasadašnjosti,razmišljaju o lepim trenucimaprošlosti,žaleći zašto uopšte služiprošlost i njena neumitnaprolaznost.Čemu uopšte služi nostalgija,ta bezvezna mašinaza proizvodnju uzdahai bacanje pogleda u daljinu,tamo gde nema ničega;čemu ovo pisanje,ovaj trud da se tebi napišepesmakoju ću samo ja čitati,koja više nikoga neće interesovati,kojiu niko neće primetiti.Čemu zapravo služi čitavnaš život!Da li sitna zadovoljstvauspevaju da zamenevelike životne uspehe!Šta su to veliki životni uspesi!Kako ih postići!Za koga!Toliko mnogo pitanjabez ikakvog odgovora.Ti ćeš naravno da rasteretiš sebetakvih razmišljanja.Navuci nove prnje,večeras je inače nova terevenka,puna izveštačenih pokreta...A......ne,ne! Hvala!Ja ne idem u tom pravcu!Laku noć moja damo!* * * Снежана, мирођија and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 One Day I'll Fly Away Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Goodnight, my love Pleasant dreams and sleep tight, my love May tomorrow be sunny and bright And bring you closer to me Before you go Please remember I need you so And this love that I have for you Will never grow cold If you should awake in the still of the night Please have no more fears For I'll be there, you know I care Please give your love to me, dear, only Goodnight, my love Pleasant dreams and sleep, sleep tight, my love May tomorrow be sunny and bright And bring you closer to me Before you go Please remember I need you so And this love that I have for you Will never grow cold Goodnight Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Снежана and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Jedan dan i još jedan Jugovinasto Ti. Tišina je letela ispred nas, drugi, jasan život. Dobijah, gubih, verovali smo u turobna čuda, grana, hitro ispisana po nebu, nosila nas je, rasla kroz bujicu beline u mesečevu putanju, jedno jutro skoči uvis u juče, doneli smo, razvejani, čirak, ja stropoštah sve u ničiju šaku. Paul Celan Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Лаку ноћ... Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Снежана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Neko će sanjati Šta će sanjati nedokučiva budućnost? Sanjaće da Alonso Kihano može biti Don Kihot ne napuštajući svoje selo i svoje knjige. Sanjaće da jedino Odisejevo veče može biti štedrije od pesme koja pripoveda o njegovim pustolovinama. Sanjaće pokolenja ljudi koji neće prepoznavati Odisejevo ime. Sanjaće snove lepše od današnje jave. Sanjaće da ćemo moći da činimo čuda, ali ih nećemo činiti jer će stvarnije biti da ih zamislimo. Sanjaće tako silovite svetove da bi te krik samo jedne njihove ptice mogao ubiti. Sanjaće da zaborav i sećanje mogu biti činovi volje, a ne nasrtaji ili darovi slučaja. Sanjaće da ćemo videti čitavim svojim telom, kako je priželjkivao Milton iz tame tih nežnih kugli, očiju. Sanjaće svet bez mašine, tela. Život nije san, ali može postići da bude san, piše Novalis. H. L. Borhes Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука