Дидим Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Који је то западноевропски мелос? Рок, као и кантри, као и џез, као уосталом и комплетна "западноевропскоамеричка" поп музика (у најширем смислу) је настао на блузу. На афричким ритмовима у комбинацији са европским маршевима и песмама америчких робова. У основи свега је блуз и ритам 4/4. Западноевропски мелос = германска и келтска народна музика. Нпр. оно што свирају Ортодокс Келтси је ирска народна музика. Да, на блузу који је спој афро-америчког и европског фолка са госпелом и радничким песмама. А сам рок на блузу и белом америчком фолку, који је опет западноевропски фолк (и северноевропски). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Оно што ме ужасава је колико ће добре, интелигентне деце бити одбијено од Христа због естрадисања цркве. Нису они довели њу у манастир, она је њих одвела у жуту штампу bravo Goco....to je sustina..... facenew22222222 inace, ovde ste se malo zaneli i otisli u rasprave van teme....time se produzava tema o ceci i na taj nacin joj se daje veca reklama.... imate temu kako protiv sunda ili otvorite novu o vrstama muzike koje slusate.... 8086.gif Suncokret54 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Ја волим источни мелос,немам никакав проблем са тиме,имам осећај разочарења једино када се неки добар певач преорентише на нешто што звучи више "балкански" и то због новца,то ми је онако жал,иначе,волим,волим исток Па... Не знам ни сам. Волим квалитетну музику, али овај спој балканских ојкача, балканско-анадолског мелоса, хоџиног лелекања и диско-ритмова ми је одбојан. Баш оно што кажу, мораш да се напијеш и умртвиш део мозга да би уз то могао да се веселиш. Хтедох нешто сад да кажем о музици коју волим, па сам се нешто замислио и дошао до закључка да можда и муслимани нису блесави када гаје негативан став према забавној музици уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 а живо ме интересује уз коју музику се напијете и прослављате свадбе, или нека велика весеља? Уз Гоблине наравно... Плутон, Зосима and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 https://www.pouke.org/forum/topic/40716-ceca-ja-sam-na%C5%A1la-svoj-put-moj-put-je-vera/page-13#entry1342846 i tako..... dragi nasi, posetite i druge teme na nasem forumu....doprinesite svojim pisanjem.....a ima ih veoma mnogo..... Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Нису они довели њу у манастир, она је њих одвела у жуту штампу. Донекле се слажем са тобом, мада бих пре рекла да је обрнуто...да су медији поставили Цецу на трон, а Цркву у жуту штампу. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Искрено покајанје на сва звона...дај Боже. Маркетинг. Прање репутације. Прање новца. Она ме не занима ић, немам кратко памћење Оно што ме ужасава је колико ће добре, интелигентне деце бити одбијено од Христа због естрадисања цркве. Нису они довели њу у манастир, она је њих одвела у жуту штампу. Onoga koji iskreno veruje ne može ništa odvojiti od Hrista.... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Ja slusam Cecu (i ne nisam uvek pijan), to ali nema veze da mi je jako sumljiva osoba i manje vise kraljica podzemlja kao udovica Arkana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 @, znas sta brate, svaka reklama se placa....ne moze dzabe ni kod babe.... a inace ovaj forum pre svega treba da bude dusekoristan za sve nas....ovakve teme ne treba da budu glavne ....vec ima dosta farme, velikog brata i parova.... potrudimo se da ova nasa pravoslavna oaza bude sto kvalitetnija...od nas zavisi.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Траже људи морал и правду и од Бога и од Цркве. Тако онда испада да Црква треба да буде скуп морално-подобних (што ми нешто ово познато), тражи се социјала (опет ми је нешто познато) и тражи се терапеутско дејство. Trazi se Bog...nikakve terapije,nikakvi razgovori i savetovanja...trazi se samo jedna licnost --->trazi se Bog. Pozdavljaju vas Sveti Car Lazar ciju Lazaricu danas posetih i Sveti Jovan Krstitelj cije zacece sutra slavimo. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Октобар 6, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2015 @, znas sta brate, svaka reklama se placa....ne moze dzabe ni kod babe.... a inace ovaj forum pre svega treba da bude dusekoristan za sve nas....ovakve teme ne treba da budu glavne ....vec ima dosta farme, velikog brata i parova.... potrudimo se da ova nasa pravoslavna oaza bude sto kvalitetnija...od nas zavisi.... Ааааа тета Џесика љубоморна..... и то са све побожним изговором. Ццццц Јели Џеси само реци јел на горњи или доњи силикон... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 6, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=oYJPnyGYlTQ Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Пошто видим да се на теми говори и о музици, занима ме, шта мислите да је то у Цециним песмама што окупи 150000 људи на Ушћу? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Пошто видим да се на теми говори и о музици, занима ме, шта мислите да је то у Цециним песмама што окупи 150000 људи на Ушћу? Istina koji mnogi ne žele da vide u sebi.Žene posebno. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ceca: Ja sam našla svoj put, moj put je... I Still Havent Found What Im Looking For (A Chillout Experience) https://youtu.be/Zcsey5hEVpM?list=RDZcsey5hEVpM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука