Jump to content

Ceca: Ja sam našla svoj put, moj put je vera

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

15_1000x01-690x418.jpg

PLATILA BJELICI LEČENJE U LONDONU Ceca spasava život Isidori!

http://novinenovosadske.rs/platila-bjelici-lecenje-u-londonu-ceca-spasava-zivot-isidori/

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ааааа тета Џесика љубоморна..... и то са све побожним изговором. Ццццц

Јели Џеси само реци јел на горњи или доњи силикон... :D

Nema teorije. Jessy je pametna osoba, a nijedna pametna osoba ne moze biti ljubomorna na Cecu.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Nema teorije. Jessy je pametna osoba, a nijedna pametna osoba ne moze biti ljubomorna na Cecu.

Џаба покушаваш да је опереш. Тема је контаминирана честицама љубоморе до критичног нивоа. Ево..... опет је мјерач побудалио...... бип... бибип.. бибибип..... бибибибип...бииииииииииииии.....

Ахааааа јесам ли вам рекао..... мора да је Џесика у близини....

Кидам док није настало ср.. е.

Подели на овим сајтовима

Одмах да се оградим, не мислим да је Џеси глупа :)...али ме занима како повезујеш љубомору са интелигенцијом?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Pa ovde se konkretno radi o ljubomori na jednu pevaljku sa kriminalnim dosijeom i sumnjivom prosloscu, da ne nabrajam dalje. Mislim, dajte? Na sta covek tacno da bude ljubomoran kad je ona u pitanju? Pametnom coveku vise pripadne muka kad se pomene njeno ime i mozda ga uhvati stid umesto doticne koja to isto ne poseduje.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Izvini, zna se ko moze dobiti epitet pevacice, a ko je pevaljka. :) Ma koliko bila popularna.

Подели на овим сајтовима

Добро бре људи шта фали Цеци?

Не фали њој ништа, него је то та наша болесна потреба да пљујемо по свему што лично не волимо. Па је тако ЕКВ пропала група београдских наркомана, Ђорђе Балашевић је дебели аутономаш који бије жену, Дино Мерлин србомрзац који је у својој кафани држао "Забрањено за псе и Србе", а Цеца певаљка криминалац. А они који их слушају, у другу крајност... праве од њих иконе. И реци ти мени како другачије разговарати са таквим људима него смејати им се? :)

Подели на овим сајтовима

Sta je razlika, da pretpostavim posedovanje fakultetske diplome?

Ne, gresis. Ne pratim tu vrstu muzike koju ona propagira, pa ne znam sad ko je aktuelan i s kim mogu da je uporedim. Za mene je recimo pevacica Ivana Peters, mada je to skroz drugi zanr, ali ona ima odredjene kvalitete koji ne krase ovu prvu. Meni se licno Ceca prvi put smucila tokom onih godina inflacije. Ne mogu zaboraviti sa koliko se osionosti hvalila u novinama kako nikada ne oblaci 2 puta istu haljinu i da joj je jako bitno da to bude kvalitetna, italijanska garderoba, koja kosta nekoliko desetina hiljada evra. U vreme kada su ljudi jedva prezivljavali. Ne znam kako je nije bilo sramota. To je u najmanju ruku i neukusno i nehumano. Ima tu stvari za nabrajanje koliko hocete, ali ne zelim, tako da cu se verovatno iskljuciti sa teme... Kapiram da vas neke njene pesme pogadjaju i ne sporim to da ima dobre savetnike koji su je lepo uputili kada je pametno da ucuti i na koji nacin da opere svoju biografiju. Ali, to kod nekih ljudi jednostavno ne pali i ne mozemo je na silu voleti. :)

Подели на овим сајтовима

Kapiram da vas neke njene pesme pogadjaju...

А да ли капираш да 90% нас на теми не слуша новокомпоновану народну музику и да смо алергични на тај звук? :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

А да ли капираш да 90% нас на теми не слуша новокомпоновану народну музику и да смо алергични на тај звук? :)

Mozda. Onda se samo zezate na ovoj temi. Ne kapiram mozak koji moze nama da kaze da smo ljubomorni na nju... :0222_shocked: 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...