Плутон Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Samosazaljenje usled neuzvracene erotske ljubavi? Mislim na textove pesama. To se nekako najbolje prodaje, koliko sam primetila, valjda smo romantican narod. Мислио сам на конкретну музику. Ипак је читава естрада, ил' како се већ то каже, преплављена таквим текстовима. Многе њене колеге и колегинице „обрађују“ исту тематику па не могу да скупе 20-ак 'иљада људи, а Цеца 'ладно 150000 и то усред Зоскетовог Београда. feeble and Nektarija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Стварно ми тестираш ганглије... Сви греси су опроштени,ако су покајани,а ја имам право да сумњам у цецино поштење... Друго,далеко да је она "обична" а још мање да је криминал нестао,чак бих рекао да је кулминирао,па и њена активност,која је сад прикревна лажном побожношћу,што је честа појава међу криминалним битангама сваке врсте... И за крај, свака милостиња која се на сва звона објављује,нема ама баш никакву вредност пред Богом(да не зна десница твоја... две лепте...) ваљда читаш те твоје књиге,а не ко ми ,који читамо преко гугла... И немој само ти да делиш поуке,него боље циркај то млеко ,на које си разрешен,да порастеш и постанеш искусан и мудар као Зоске... :0442_feel: hahhahaha kako mlad post, kao mali bostani. Cuj ti imas razloge da sumnjas u cecino pokajanje ili u bilo koje pokajanje koje nije tvoje hahhhaha.. nemas moje divljenje zoske po ovom pitanju nemas... volis operu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 и то усред Зоскетовог Београда. упркос свима и у инат свему Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ne znam, ja gotivim rep. Od rok pesmica volim "Fa, fa, fasista", "Mala grupa pedera" i njima slicne. Ја џез. Од рока, психоделични... Ови домаћи "рокери" су ми више као народњаци са електричним гитарама. П.С. Упознао сам једног хард-кор слушача народне музике... истинита прича. Он је Цецу, Чолића и Рибљу Чорбу све трпао у један кош. Није их звао рокерима, имао је неко погрдно име за њих... Али ми је било интересантно како се смејао на идеју да је и Цеца народњак, није то признавао. NemanjaVa and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 И за крај, свака милостиња која се на сва звона објављује,нема ама баш никакву вредност пред Богом(да не зна десница твоја... две лепте...) ваљда читаш те твоје књиге,а не ко ми ,који читамо преко гугла.. Ajde zoske posteno, koliko piva nisi popio i te novce odneo u Crkvu? Imas novac za tri piva, dva popijes a za trece odneses na ikonu? Koliko si novca odvojio da nisi kupio pivo? Ili recimo sad kazes ortacima, necemo danas da pijemo, nego sve novce koje imamo za pivaka nosimo na ikonu. Preteznije je pivo ili ikona? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Зоске ће очистити Београд,кад-тад :good2: Ако ништа,оно бар хипотетички.Дискретним херојима је и то довољно. Џуманџи and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ljudi, lupila sam ono za rep, cisto zbog kontrasta. Tj. nije da ne slusam, ali slusam bas, bas sve, daleko od toga da mi je to "muzika za dusu". Мислио сам на конкретну музику. Ипак је читава естрада, ил' како се већ то каже, преплављена таквим текстовима. Многе њене колеге и колегинице „обрађују“ исту тематику па не могу да скупе 20-ак 'иљада људи, а Цеца 'ладно 150000 и то усред Зоскетовог Београда. Ne znam. Muzika k'o muzika, mislim da je vise u pitanju ona. Da li kao licnost ili brend - ne znam. Mislim da je mix oba. Ljudi je vole, a i od sebe je napravila raritet (nema je na svakoj Grand Novogodisnjoj paradi i tsl.) Ne znam, zaista. Inace, kad sam bila na jednoj svadbi u maju sve 50ogodisnjakinje su znale njene nove pesme, a ja ni da zamumlam. Uzas. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Цеца је крала од нас и милостињу дала од наших пара, тако да нема потребе да се одичемо пива јер смо већ спасли манастир. Arsenija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ljudi, lupila sam ono za rep, cisto zbog kontrasta. И ја за џез. Заправо слушам само Моцарта, чак и на свадбама: Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Kalasnjikov, rn-tn-tr-n! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Цеца је крала од нас и милостињу дала од наших пара, тако да нема потребе да се одичемо пива јер смо већ спасли манастир. Ma Ceca je srpski Robin Hud ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Da li bi ste, da ste u velikom škripcu, npr. da vam je neko od bližnjih ne daj Bože smrtno bolestan, kao npr. u onom filmu "Klopka", otišli kod Cece, ili recimo nekog bogatuna za koga znate da nije pošteno stekao novac, neka je i mafijaš/kriminalac, i molili ga da vam pomogne (za lečenje, operaciju i sl.) ? Ja bi dao ali mi treba za pivo. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Da li bi ste, da ste u velikom škripcu, npr. da vam je neko od bližnjih ne daj Bože smrtno bolestan, kao npr. u onom filmu "Klopka", otišli kod Cece, ili recimo nekog bogatuna za koga znate da nije pošteno stekao novac, neka je i mafijaš/kriminalac, i molili ga da vam pomogne (za lečenje, operaciju i sl.) ? Аналогија није добра, али питање јесте и свакако да бих. „Во времја оно“, што би реко Моцарт, Моцарт је поставио тему са питањем шта мислимо о томе да се жена проституише како би скупила новац за лечење свог болесног детета (или нешто слично, али је смисао јасан). Многи то нису могли да виде као на жртву. Драшко and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Не знам уопште на шта би овај живот све могао да ме наведе.Једном ми је рекао један оптински отац,када смо супруг и ја одбили да добијемо кућу на поклон од једног имућног човека,да смо погрешили и да је смирење бивало у томе да прихватимо.Мени је то тада изледало парадоксално за хришћанина...можда се и данас тако осећам по том питању,већ болест деце....не дај Боже.... Човек Жоја and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 „Во времја оно“, што би реко Моцарт, Моцарт је поставио тему са питањем шта мислимо о томе да се жена проституише како би скупила новац за лечење свог болесног детета (или нешто слично, али је смисао јасан). Многи то нису могли да виде као на жртву. Sonja, Raskoljnjikov, Zlocin i kazna?? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука