Jump to content

ЕУРОБАСКЕТ 2015

Оцени ову тему

Човек Жоја

Препоручена порука

Да. Све ми нешто говори да ће Србија на БиХ, након овог групног стадијума. Мада, све остале групе су много, много лакше од ове, тако да ми се чини да ће тај, други дио овог првенства бити много лакши за Србе, него сама ова група, кроз коју се, ионако "шетамо".

Свакако, Французи су непожељни ривали.  :)))

• Волим 1

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Рутина. Мада, борили су се Турци, било је и лепих потеза са њихове стране.

tur_srb.jpg

http://www.eurobasket2015.org/en/gameID_9323-B-11-4.html

Него, мени су ови Шпанци нешто сумЉиви. Гледам и очима неверуем. Синоћ су ме против Азура изненадили. Кад им погледам статистику прва ствар која ми пада у очи је да чим им не иде шут за 3 они губе, играју неорганизовано, растрзано, све се своди на Гасола и соло акције спољних играча. Очито да није довољно имати само врсне индивидуалце, мора да се игра тимски. Е сад, да л' се фолирају, у смислу да им је свеједно на којој су позицији, битно им је само да прођу даље (у фазону "имамо квалитетну екипу, свеједно је против кога ћемо играти у нокаут фази"), или их је онај пораз од нас мало ћушнуо...

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

http://mondo.rs/a828631/Sport/Eurobasket-2015/Eurobasket-2015-Raspored-i-parovi-osmine-finala-ko-ce-na-koga.html

"Dakle, pobedimo li i Italijane sutra (tj danas - primjedba postavljača posta), u osminu finala idemo kao B1, igraćemo prvi "nokaut" meč u nedelju protiv četvrtoplasiranog tima iz Grupe A, a to će biti poraženi iz meča Finska – Poljska. To je sve jasno. Malo je komplikovanije predvideti ko bi nam, u tom slučaju, bio rival u potencijalnom četvrtfinalu."

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Previse smo lako prosli grupnu fazu nadam se da i dalje mogu da dominiraju .

Па и не баш. Против Шпанаца није било олако иако су Шпанци играли лоше, исто и против Немачке. Такође, група нам ни мало није била наивна, морало се озбиљно играти да би се победило, што је добро за наставак. Рецимо ова сигурност против Италијана ме радује, то је одраз напредовања из меча у меч, против Турске смо шибнули 1/4 после смо рутински одржали предност, значи да нема опуштања, сад против Италијана исто, кроз цео меч сигуран резултат.

Подели на овим сајтовима

kosarkasi11.jpg

:2v2e0jr:  :oleeeee:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@JESSY, Стара ти фотка, ово је од прошле године са свеЦког првенства :D  

Подели на овим сајтовима

Стара ти фотка, ово је од прошле године са свеЦког првенства :D
pa brate, of course da je stara...ali to ti je simbolika , kapiras....?

inace, mani formu, vazna je sustina.... :945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

pa brate, of course da je stara...ali to ti je simbolika , kapiras....?

inace, mani formu, vazna je sustina.... :945729:

Значи финале ко прошле године. Може, усваја се једногласно :)

Елем,

srb_ita.jpg

http://www.eurobasket2015.org/en/gameID_9323-B-15-5.html

Подели на овим сајтовима

Учинак наших у групној фази,

кумулативно

srbija1.jpg

просек

srbija.jpg

http://www.eurobasket2015.org/en/pageID_sjYngeE7G,EaeD6EPgPrB3.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.teamID_96799.html

Подели на овим сајтовима

Толико се надам у финалне утакмице. Толико ми је потребна утеха. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...