Макрина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Раде шта хоће и шта науме....сачувај Боже... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Друга четвртина Србија : Литванија 34:35 Враћамо се у игру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Јоооооој.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 34:35 - (20') - POLUVREME SRBIJA - LITVANIJA 34:35 Kako smo igrali veći deo prvog poluvremena, rezultat je zaista dobar. Serijom 9:0 koju je zatvorio Bogdanović nakon odlične odbrane Markovića "orlovi" su prišli na samo poen zaostatka i na predah se otišlo sa 34:35. Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Неколико судијских грешака, све у корист Литванаца. То је исто забрињавајуће. Али, идемо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Добро је, вратили смо се. Имали смо у једном тренутку катастрофу од шута за два у односу на Литванце, а они су били дупло бољи у скоку у одбрани (и сад имају 5 скокова више). И били су скоро дупло бољи из слободњака, тачније ми смо били очајни. Чим стиснемо одбрану одмах другачије, мада је генерално нисмо играли лоше у првом полувремену, ал смо у нападу били очајни и много смо грешили. Бију бре Литванци. Мислим буквално, физички. Ео за праћење кога интересије http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?game_number=11664-76-A Макрина је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Много прљави и агресивни... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Добро је, вратили смо се. Имали смо у једном тренутку катастрофу од шута за два у односу на Литванце, а они су били дупло бољи у скоку у одбрани (и сад имају 5 скокова више). И били су скоро дупло бољи из слободњака, тачније ми смо били очајни. Чим стиснемо одбрану одмах другачије, мада је генерално нисмо играли лоше у првом полувремену, ал смо у нападу били очајни и много смо грешили. Бију бре Литванци. Мислим буквално, физички. Литванци су увек тако играли, и увек су нам били тешки, ко је мислио а ћемо лако да их добијемо, зезнуо се, али то није разлог да и дање не навијамо за наше момке. П.С. А могли су и Степинца за судију да нам дају АЈМОООООООО МОМЦИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!! Макрина, Човек Жоја and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 То, Богдановић у правом тренутку тројка. АЈМОООООООО!!! Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 TROJKA! Jos 13 sec... njima jedan poen prednosti Uh bre, srcka da te udari... a tu su naravno najgluplje reklame... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 I to je to... Ipak je Litvanija mnogo bolje igrala... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Ма шта играла. Ми смо промашивали. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Браво момци уз вас смо до краја!!! Човек Жоја, Данче* and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Setih se zasto ne pratim "sport" vec 2 godine. Kako se bese zove onaj sa duzim noktima, sto grebe? Koji je to kralj, "izneverovala sam" sto bi rekli klinci. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Е па не може. Значи добро си осмислио завршницу, изабро си добре фаулове, противник има слободњаке 2/4. Имаш три лопте у финишу (три напада), Бјелица ништа, Теодосић 3, Богдановић ништа. Тако се не добијају овакве завршнице, то смо милион пута могли да видимо и од наших и од других репрезентација. Очај од шута. 20 поена су ЛИТ дали више из шута за 2 од нас (ми 13/30 они 23/41), дали смо 4 тројке више од њих ал смо их шутирали 6/28, дупло више од Лит., значи све што смо промашили и за 2 и за 3 све су покупили са 32 скока у одбрани, укупно 11 скокова више. И игралу су брже и жустрије, па скоро да су текму добили на тучу. Ал то је то, то је тај критеријум, наш је стил просто другачији. О нашим грешкама и изгубљеним лоптама да не причамо. Али и поред лоше текме имали су у завршници шансу ал су лоше одрадили. У ствари, кад онако објективно сагледам Литванци су добили на физику. Заслужено. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука